Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

Είναι πλεονέκτημα για την Πιερία να έχει τη δική της Τράπεζα

Ενημερωτικές συναντήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες στα δημοτικά διαμερίσματα της Καρίτσας και των Νέων Πόρων του Δήμου Δίου – Ολύμπου πραγματοποίησε η Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας.

Μέσα σε φιλικό κλίμα αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος με τους ντόπιους και απαντήθηκε κάθε απορία που τέθηκε. Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας ανάδειξαν το ζωτικό ρόλο της στην τοπική ανάπτυξη, ανάλυσαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν τα μέλη της Τράπεζας και απηύθυναν πρόσκληση σε κάθε Πιεριέα να γίνει μέλος της συμμετέχοντας στην Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου, με μόλις 29,65 ευρώ ανά μερίδα, μέχρι τις 22 Ιουνίου 2016.

Κατά κοινή παραδοχή όλων, είναι μεγάλο πλεονέκτημα ο τόπος να έχει μια ισχυρή δική του Τράπεζα.  Μια Τράπεζα που λειτουργεί με αμεσότητα και γνωρίζει τους ανθρώπους της Πιερίας με το όνομά τους. Η διαφορετικότητά της έγκειται στην προσωπική επαφή, την ευελιξία, την ανταπόκριση στις τοπικές ανάγκες και κυρίως ότι τα χρήματά μας μένουν εδώ, γίνονται επενδύσεις, γίνονται θέσεις εργασίας.

Από την πλευρά της Τράπεζας, στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, τα μέλη Νικόλαος Χουσουρίδης και Μαρίνος Αγγλέζης,  ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης, η Διευθύντρια του καταστήματος Κατερίνης Σοφία Καλαϊτζίδου, ο Διευθυντής του υποκαταστήματος της Λεπτοκαρυάς Αντώνης Τζιοβάρας, τα στελέχη της Τράπεζας Ευαγγελία Μόχλα και Παναγιώτα Ναβροζίδου.

ΚΑΡΙΤΣΑ

Την εκδήλωση στην Καρίτσα άνοιξε με χαιρετισμό το πρώην μέλος της διοίκησης της Τράπεζας Δημήτρης Σαμαράς. Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου, παραβρέθηκαν ο πρώην Αντινομάρχης Αστέριος Τόκας, ο π. Αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου Πέτρος Κιάφας, ο Πρόεδρος του πρώην Δήμου Δίου Ζήσης Σαμαράς. 

ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ

Στους Νέους Πόρους πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Τράπεζας με ιδιώτες και επαγγελματίες της περιοχής, στις 26 Μαΐου, σε παραλιακό καφέ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων,  ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Στέργιος Φαρμάκης και ο π. δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Τζήκας.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version