Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας δίπλα στους επαγγελματίες του Τουρισμού

Ν. Μηλιώτης: «Αξίζει να παλεύεις για τον Τόπο σου»  «Ο αναπτυξιακός ρόλος και οι παροχές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας σε φάση Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου» παρουσιάστηκαν σε μια ειδική ενημερωτική εκδήλωση με καλεσμένους τους επιχειρηματίες του τουρισμού της Πιερίας.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας συνάντησε τους εκπροσώπους του Πιερικού τουρισμού και επαγγελματίες της Παραλίας και της Ολυμπιακής Ακτής στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, όπου τους ενημέρωσε για τη νέα αναπτυξιακή προσπάθεια της τράπεζας, τα ανταγωνιστικά τραπεζικά προϊόντα της και τις δυνατότητες συνεργασίας με την χορήγηση των μηχανών POS. Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος όπου στελέχη της τράπεζας απάντησαν σε κάθε ερώτημα που τέθηκε.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων (για την περιοχή της Πιερίας), της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και της Ένωσης Επαγγελματιών και Εστιατόρων Παραλίας - Ολυμπιακής Ακτής.

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Γιώργος Ζωγράφου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δυνατότητες και τα κοινά οφέλη που θα προκύψουν από τη συνεργασία με την Τράπεζα.

 «Είμαστε μια Πιερική Τράπεζα που παρέχει τα πάντα και άμεσα»

«Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας είναι παρούσα και εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τόπο μας για 17 συναπτά έτη», τόνισε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Νίκος Μηλιώτης απευθυνόμενος στους εκπρόσωπους του τουρισμού και συνέχισε: «Η Τράπεζα, ένας φορέας σοβαρής δυναμικής, προσφέρει όλα τα είδη τραπεζικών υπηρεσιών, με ταχύτητα και αξιοπιστία.  Να υπενθυμίσω ότι στο τελευταίο ΕΣΠΑ, μέχρι την τελευταία στιγμή στις 31 Δεκεμβρίου, ήμασταν εκεί για τους υποψήφιους επενδυτές και βοηθούσαμε με κάθε πρόσφορο τρόπο για να ενταχθούν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Είναι σημαντικό, λοιπόν, για τον κάθε Πιεριέα να έχει μία Τράπεζα που τον ξέρει με το όνομά του και εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι ότι οι αποφάσεις παίρνονται εδώ στην Πιερία δίνοντας άμεσα απαντήσεις. Ενημερώνοντας για την αναπτυξιακή προοπτική της τράπεζας υπογράμμισε: «Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη η αύξηση του μετοχικού μας κεφαλαίου 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα επανεπενδύσουμε αποκλειστικά στον τόπο μας. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το Πιερικό επιχειρείν, να στηρίξουμε τον τουρισμό μας που αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής μας ανάπτυξης. Μας αξίζει το καλύτερο και είναι καθήκον μας να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, είναι η δική μας Τράπεζα και αν θέλουμε να πάμε μπροστά, οφείλουμε να την ισχυροποιήσουμε.

Σας προσκαλώ να συμμετέχετε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με μόλις 29,65 ευρώ ανά μερίδα. Αξίζει να παλεύεις για τον τόπο σου. Μεγάλες τράπεζες σήμερα δεν υπάρχουν. Εμείς είμαστε ακόμη εδώ και αγωνιζόμαστε. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, είναι δύσκολες οι συνθήκες και πολλαπλές οι προκλήσεις. Πρέπει όλοι μαζί, η κοινωνία μας, να πάμε ενωμένοι στη νέα εποχή».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Νικόλαος Μπασδάνης ο οποίος ενημέρωσε για τα τραπεζικά προϊόντα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για την αυτόματη μηχανή πληρωμών, POS, που προσφέρει η Τράπεζα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους σε όλους τους επαγγελματίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Μελετλίδης, Νικόλαος Χουσουρίδης και Μαρίνος Αγγλέζης, στελέχη της Τράπεζας, επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version