Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Εορτασμό των 200 Ετών από την Επανάσταση του 1821 διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

AIGINIONEWS: Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Εορτασμό των 200 Ετών από την Επανάσταση του 1821 διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους AIGINIONEWS: Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Εορτασμό των 200 Ετών από την Επανάσταση του 1821 διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως καλεί όλους τους μαθητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Οι μαθητές, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε έναν όμορφο διαδικτυακό διαγωνισμό με θέμα «1821-2021, 200 χρόνια από την Επανάσταση».
Συγκεκριμένα, οι μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου μπορούν να ζωγραφίσουν κάτι σχετικό με το θέμα ή να γράψουν ένα ποίημα. Τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έως τέλος Φεβρουαρίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Γεώργιο αναμνηστικό συμμετοχής, ενώ τα τρία καλύτερα έργα κάθε κατηγορίας, που θα κρίνει ειδική καλλιτεχνική επιτροπή, θα βραβευθούν.
Με αυτή την δράση η τοπική Εκκλησία αναδεικνύει τα μηνύματα της Επανάστασης του 1821 που είναι διαχρονικά και δημιουργούν προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο για τους νέους και τις νέες της Πιερίας.
Παράλληλα κρατά ζωντανή την επαφή της με τα παιδιά, μιας και οι κατηχητικές συνάξεις όπως και οι λοιπές δραστηριότητες αυτό το διάστημα έπαυσαν λόγω της πανδημίας.
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία οι γονείς και οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Γκόλια στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version