Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Εξαπλώνεται το κίνημα ενάντια στον εποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους μετανάστες

AIGINIONEWS: Εξαπλώνεται το κίνημα ενάντια στον εποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους μετανάστες AIGINIONEWS: Εξαπλώνεται το κίνημα ενάντια στον εποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους μετανάστες

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες περιοχές της χώρας, εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα το κίνημα ενάντια στον εποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους μετανάστες, με τους Έλληνες πολίτες να αντιδρούν ίσως για πρώτη φορά έντονα στην μεθόδευση της Ισλαμοποίησης της χώρας μας.

Μετά την Κω, όπου απηυδισμένοι κάτοικοι εμπόδισαν την αποβίβαση νέου κύματος παράνομων μεταναστών, αλλά και την Σκύδρα όπου οι κάτοικοι απειλούν ότι θα πράξουν το ίδιο, στη Λάρισα δεκάδες ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Λαού διαμαρτυρόμενοι κατά της έλευσης Μουσουλμάνων μεταναστών στο πλαίσιο κινητοποίησης που έγινε διαδικτυακά το προηγούμενο διάστημα.
Βέβαια την ίδια ώρα ομάδες εθνομηδενιστών και υπαλλήλων ΜΚΟ, συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική πλατεία της πόλης αναρτώντας πανό ότι η Λάρισα είναι πόλη κατά του φασισμού και ότι τάσσονται μαζί με τους αλλοδαπούς.
Καλοδέχονται δηλ. την Ισλαμοποίηση της χώρας μας, την επιβολή του πολιτισμού της σαρία, και της μπούργκας, όπως και την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο όνομα των οποίων υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τα ανοιχτά σύνορα.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version