Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Στιγμιότυπα από την διαμαρτυρία των κατοίκων της Μεθώνης ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών

AIGINIONEWS: Στιγμιότυπα από την  διαμαρτυρία των κατοίκων της Μεθώνης  ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών AIGINIONEWS: Στιγμιότυπα από την διαμαρτυρία των κατοίκων της Μεθώνης ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών

Ο ξεσηκωμός των κατοίκων στη Μεθώνη και σε κάθε Μεθώνη είναι νόμιμο δικαίωμα που έχουν οι πολίτες όλου του κόσμου να διαμαρτύρονται και να εμποδίζουν πολιτικές, που είναι επιβλαβείς για τους ίδιους και για την χώρα.

Είναι η οργή μίας κοινωνίας που βράζει, γιατί ο ΔΟΜ και οι συν αυτώ μπουκωμένοι από τα εκατομμύρια που ρέουν στην χώρα για τον εποικισμό της, έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε μουσουλμανάτο.
Οι 100 τολμηροί και οι δυο ομιλητές ο δικηγόρος Τάσος Γιακουμής και ο επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Πιερίας Γιώργος Παπαδημητρίου, ήταν η αρχή , αλλά η πρώτη αυτή διαμαρτυρία έστειλε μήνυμα πως ανάπτυξη με λαθροεισβολείς δεν μπορεί να γίνει στην τουριστική Μεθώνη και ότι οι κάτοικοι του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού δεν θα αδρανοποιηθούν.
Οι ΜΚΟ εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και την ανεκτικότητα των Ελλήνων και συν χρόνος την οικονομική κρίση, προσπαθούν δε να επιτύχουν να αφελληνίσουν τα Ελληνόπουλα και να μας κάνουν να χάσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια και πίστη και οδηγούν την χώρα σε εθνομηδενισμό. 

Η εγκατάσταση μεταναστών σε στρατόπεδα σε σχολεία σε πόλεις και χωριά , αποτελεί εγκληματική ενέργεια έναντι του έθνους όπως θ’ αποδειχθεί σύντομα.
Το πρόσκαιρο κέρδος που κυνηγούν κάποιοι όπως το ξενοδοχείο “Amaris” luxury hotel & spa που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της παραλίας του χωριού, καταδικάζει σε οικονομικό μαρασμό μια ολόκληρη περιοχή και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξεκινήσει σύντομα να λειτουργεί αντίστροφα και για τους ίδιους τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες.
Οι κάτοικοι της Μεθώνης ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ αγαπούν και θα προστατέψουν με κάθε τρόπο τον όμορφο τόπο τους. 
Δήλωσαν αποφασισμένοι να αποτρέψουν την εγκατάσταση και τον εποικισμό μεταναστών στον τόπο τους, φωνάζοντας στο ξενοδόχο, μεταξύ άλλων, τα συνθήματα “προδότη φύγε από το χωριό μας” και “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”.

Όλοι μας δε, Αν θέλουμε μια Ελλάδα αποτελούμενη από Έλληνες τότε κάτι πρέπει να κάνουμε.

 

Οι φωτογραφίες του Σάκη Χασαπέτη 

για το AiginioNews & AiginioVoice
  
 

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version