Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει για τα συμβάντα, τα αδικήματα και τις συλλήψεις που έγιναν από τα Τμήματα Ασφάλειας Νομών.

Συλλήψεις για ληστεία

Συνελήφθησαν χθες (30 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 30χρονη ημεδαπή και 35χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή της Ημαθίας, η 30χρονη αφαίρεσε με σωματική βία από 82χρονη ημεδαπή μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και διέφυγε με όχημα όπου την ανέμενε ο 35χρονος συνεργός της. Νωρίτερα προσέγγισαν ζευγάρι ηλικιωμένων στην οικία τους σε περιοχή της Ημαθίας, όπου η 30χρονη προσπάθησε να αφαιρέσει από την κατοχή τους μία χρυσή αλυσίδα και χρηματικό ποσό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

 

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (30 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα του οχήματος που χρησιμοποιούσε καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 33,2 γραμμαρίων και χρηματικό ποσό 1.380 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

 

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν προχθές (29 Μαρτίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 50χρονος ημεδαπός και 55χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 930 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν και το χρηματικό ποσό των 970 ευρώ ,που βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version