Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

3 Ιανουαρίου 2019 :Συνεδριακό Κέντρο «Εκάβη» Κατερίνη Ομιλία-Συζήτηση για τις έμφυλες ταυτότητες και το κοινωνικό φύλο

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, ώρα 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη» θα πραγματοποιηθεί πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση λόγου και τέχνης για νέους, μαθητές και απόφοιτους λυκείου, φοιτητές και νέους επιστήμονες ή εργαζόμενους νέους.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος Λεμοντζής, Διδάκτωρ του Α.Π.Θ. και ειδικός σε θέματα παραθρησκείας και καταστροφικών λατρειών, ο οποίος θα αναπτύξει το επίκαιρο και θέμα «Έμφυλες ταυτότητες και gender identity». Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο ομιλητής λόγιος ιερέας, με πολύχρονη πείρα σε θέματα οικογένειας και νεότητας, θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με το περιεχόμενο, την επιστημονική εγκυρότητα, την ηθική διάσταση του θέματος των έμφυλων ταυτοτήτων και του λεγόμενου κοινωνικού φύλου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο και μουσικό πρόγραμμα με κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και εορταστικά τραγούδια από την ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, θα βραβευθούν πρωτοετείς φοιτητές, ενώ θα επιδοθούν έπαθλα και τιμητικές διακρίσεις σε πρωταθλητές.

Στην πρωτοχρονιάτικη και εορταστική αυτή εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν μέλη και στελέχη του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους νέους, που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

          

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version