Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

“ΆΝΑΨΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ” ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τα φώτα της χριστουγεννιάτικης Κατερίνης, άναψαν το βράδυ της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας και στον πεζόδρομο του Εμπορικού Κέντρου, όπου άτομα όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή.

Το σήμα για την εορταστική φωταγώγηση της πόλης έδωσαν με την συνδρομή μικρών παιδιών, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ενώ παρέστησαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου κ.α εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης: «Τα φώτα ανάψανε, η πόλη βάζει τα γιορτινά της, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!».

«Ευχές για ευχάριστα και όμορφα Χριστούγεννα» απεύθυνε από την πλευρά του & ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Η στολισμένη φάτνη, ο φωτεινός διάκοσμος του πεζόδρομου και της κεντρικής πλατείας, οι χριστουγεννιάτικες μουσικές της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, μουσικοχορευτικά σχήματα της πόλης συμπλήρωσαν το όμορφο εορταστικό σκηνικό της εκδήλωσης.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version