Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- 23/10/2018

Τρίτη 23 Οκτωβρίου, Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα. Μια μεγάλη συναυλία προετοιμάζεται αυτές τις μέρες με πρωτοβουλία του δήμου Δίου – Ολύμπου και τους φορείς των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγίου Σπυρίδωνα και Λεπτοκαρυάς για σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα για δύο νέους σε ηλικία συνδημότες, καταγόμενους από τον Άγιο Σπυρίδωνα και τη Λεπτοκαρυά αντιστοίχως και που έχουν άμεση ανάγκη σοβαρών χειρουργικών επεμβάσεων. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα. Ήδη οι τοπικοί σύλλογοι διακινούν εισιτήρια για τη συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων.

Στη συναυλία αυτή συμμετέχουν και εννοείται όλοι τους αφιλοκερδώς, η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, οι καλλιτέχνες, Χριστίνα Μαραγκόζη, ΜπάμπηςΒελισσάριος, Γιάννης Παρλαπάνος, Φιλιώ Σέρβου, Στέλιος Χαλάτσης, Παναγιώτης Μπόρας. Την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος έχει το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρουΝίκουΠατρή.

Στη συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων πρωτοστατούν οι ενορίες και όλοι ανεξαιρέτως οι τοπικοί σύλλογοι των δύο Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγίου Σπυρίδωνα και Λεπτοκαρυάς, ενώ τον οργανωτικό συντονισμό έχει ο ίδιος ο δήμαρχος του δήμου Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version