Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Πιερίας «Οι Σταυραετοί» στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «Οι Σταυραετοί», κ. Κωνσταντίνος Μανιουδάκης,  στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Ο κ. Μανιουδάκης ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το ποικίλο έργο,  το πρόγραμμα και τους στόχους του συλλόγου, που αφορούν τη διάσωση και προβολή των ηθών και εθίμων της Κρήτης, τη μεταλαμπάδευση στους νέους της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη συμμετοχή του συλλόγου ,μέσα από εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου να έχουν υγεία, δύναμη και δημιουργία, προκειμένου να συνεχίσουν το σπουδαίο ρόλο της διαφύλαξης της πλούσιας κρητικής πολιτιστικής παράδοσης και κληρονομιάς. Άλλωστε, η κ. Μαυρίδου εξήρε το έργο του συλλόγου καθώς -όπως τόνισε -αποτελεί τιμή για την περιοχή η δραστηριοποίηση ενός συλλόγου, που αντιπροσωπεύει τις Κρητικές ρίζες στην Πιερία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνάντηση, που ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση μιας καρποφόρας συνεργασίας στο μέλλον και από τις δύο πλευρές.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version