Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: Σε προτεραιότητα πάντα ο πολίτης και η ασφάλειά του.

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η υλοποίηση έργων για την οριζόντια σήµανση των οδών με τη διαγράμμιση τμημάτων του οδοστρώματος, ώστε να αναδειχθούν εμφανώς οι διαβάσεις των πεζών.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Κύριο μέλημά μας, είναι η ασφαλής διέλευσης των πεζών στους δρόμους»

Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι «η ασφάλεια των πεζών κατά τη μετακίνησή τους ανάμεσα σε οχήματα όπως είναι άλλωστε το ζητούμενο στις σύγχρονες κοινωνίες που μεριμνούν για τους πολίτες τους. Η εικόνα των δρόμων μιας πόλης δείχνει τον καθημερινό πολιτισμό και το πρόσωπό της. Στους δρόμους αυτούς οι φρεσκοβαμμένες διαβάσεις πεζών βοηθούν τους τελευταίους να εντοπίσουν εύκολα το σημείο από το οποίο μπορούν να περάσουν από τη μία άκρη του δρόμου στην άλλη. Αντίστοιχα, για τα οχήματα οι έντονες άσπρες γραμμές βοηθούν τους οδηγούς να σταματήσουν στο σωστό σημείο για να επιτρέψουν τη διάβαση των πεζών», τονίζει με νόημα η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Στο πλαίσιο της ασφαλούς διέλευσης των πολιτών – πεζών και μαθητών στους δρόμους και ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, συνεχίστηκαν οι εργασίες διαγράμμισης των οδών στην 1η Επαρχιακή Οδό στο ύψος της Περίστασης και την Καλλιθέας (τόσο στην είσοδο του οικισμού όσο και εντός οικισμού) αλλά και στην 2η Επαρχιακή Οδό στο ύψος της Γανόχωρας.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version