Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Άνοιξε η αυλαία των «καλοκαιρινών αποδράσεων» του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Ξεκίνησαν με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου, οι καλοκαιρινές δράσεις του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  με ενεργό δυναμικό  τους νέους και τις νέες της Πιερίας.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Ανδρομάχη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για παιδιά δημοτικού & γυμνασίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ακολουθία του Αποδείπνου ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια και μουσική  από στελέχη του Γραφείου Νεότητας.

 Η Τοπική  Εκκλησία με σκοπό να συγκεντρώσει ως στοργική μητέρα τους νέους μέσα στην αγκαλιά της πραγματοποιεί μέσω του Γραφείο Νεότητας, που συντονίζει προσωπικά o Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος, ποικίλες  δράσεις και προγράμματα πολλαπλών δραστηριοτήτων και υγιούς απασχόλησης των νέων και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναπτύσσοντας τα ψυχοσωματικά τους αντισώματα, τα οποία θα νικήσουν κάθε πολέμιο και αντίπαλο της αρετής και του αγαθού.

 Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Γκόλια στο τηλέφωνο 6944959168 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version