Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι στις Σέρρες για κλοπές δίκυκλων οχημάτων

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών δίκυκλων οχημάτων, που έγιναν το τελευταίο διάστημα στις Σέρρες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (19 Μαΐου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, μία 16χρονη ημεδαπή και ένας 13χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, εντοπίσθηκαν οι ανήλικοι να επιβαίνουν σε δύο δίκυκλα και αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο εγκατέλειψαν το ένα όχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς ακινητοποιήθηκαν άμεσα.

Όπως διαπιστώθηκε, τα δίκυκλα στα οποία επέβαιναν είχαν κλαπεί από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στις Σέρρες, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα το χρονικό διάστημα από 13 έως 19 Μαΐου 2018, διέπραξαν ακόμη 10 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων στην πόλη των Σερρών.

Συνολικά από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν 10 κλεμμένα δίκυκλα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version