Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σχολεία της Κατερίνης για τους καθιερωμένους αγιασμούς

Στους καθιερωμένους αγιασμούς σχολείων της Κατερίνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού του 1ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης και του 4ου Γυμνασίου- 4ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, όπου και ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και πρόοδο.

Η Σοφία Μαυρίδου καλωσόρισε και απηύθυνε θερμές ευχές στους μαθητές των πρώτων τάξεων που ξεκινούν σήμερα τη σχολική τους διαδρομή σε νέο περιβάλλον αλλά και στους μαθητές των τελευταίων τάξεων στους οποίους ευχήθηκε δύναμη, υπομονή και αυτοπεποίθηση για να επιτύχουν το στόχο τους.Παράλληλα, εξήρε το δύσκολο και υψηλό κοινωνικό έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί και ευχήθηκε στους γονείς να είναι ψύχραιμοι για να στηρίζουν και να εμψυχώνουν με αγάπη και κατανόηση τα παιδιά τους.

«Εύχομαι από καρδιάς μια χρονιά δημιουργική, γεμάτη επιτυχίες αλλά και ευχάριστες εμπειρίες στο ταξίδι της γνώσης. Η γνώση είναι δύναμη και με εμπνευστές και καθοδηγητές τους έμπειρους εκπαιδευτικούς είμαι σίγουρη ότι θα σπείρετε τους  σπόρους  που στο τέλος της πορείας σας θα θερίσετε τις επιτυχίες των στόχων που έχετε οραματιστεί, με τη διαβεβαίωση ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version