Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας στον Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης το πρωί της περασμένης Κυριακής. Στη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και παράλληλα έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2017.

Στη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Συμεών Οφίδης αναφέρθηκε συνοπτικά στη λειτουργία, τις δράσεις και τις προτεραιότητες, που έθεσε το Δ.Σ. κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ενώ όπως επισήμανε: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στον πρωταρχικό σκοπό του συλλόγου μας, που είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της καθημερινότητας των Πολυτέκνων».

Τέλος, δεσμεύτηκε εκ μέρους και του συνόλου των μελών του Δ.Σ. ότι: «Και στο μέλλον θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν τα μέλη μας, ενώ θα αγωνιζόμαστε πάντα με γνώμονα την επίτευξη των στόχων του συλλόγου».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα μέλη του Δ.Σ. και δόθηκαν διεξοδικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που έθεσαν τα μέλη. Όπως προαναφέρθηκε, στον επίλογο της  γενικής συνέλευσης έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2017. Συμβολικό δώρο δόθηκε στον Σάββα Καραδημήτρη, τυχερό της εκδήλωσης, ο οποίος βρήκε το φλουρί.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version