Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης υποδέχθηκε το πρωί στο Κοινοβούλιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Στο σαλόνι του Προέδρου της Βουλής παραβρέθηκαν, επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αναστάσιος Κουράκης, οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης και ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης. Παρέστησαν ακόμη ο Αρχηγός  της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας,  ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής  Αντιναύαρχος  Αθανάσιος Αθανασόπουλος. Την Αξιωματική Αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, το Ποτάμι ο βουλευτής κ. Γιώργος Μαυρωτάς και την Περιφερειάρχη Αττικής η κυρία Αικατερίνη Παλιού. 

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version