Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ “ΑΚΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ”

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα και Στέργιος Καστόρης ,μαζί με την συντονίστρια της ΝΕ Χαιλαζιδου Γνωσούλα  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του “Εξωραϊστικού Πολιτιστικού και Οικολογικού Συλλόγου Ακτής Δ.Δ Καλιθέας Πιερίας” και επισκέφθηκαν την περιοχή.

Στην συνάντηση μέλη του Συλλόγου αλλά και κάτοικοι της περιοχής κατέθεσαν υπόμνημα με τα σοβαρότατα προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στην περιοχή εξαιτίας, όπως ανέφεραν της αδιαφορίας των δημοτικών αρχών του Δήμου Κατερίνης.

Στην περιοχή μάλιστα βρίσκονται 25 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που φιλοξενούν κάθε χρόνο 17.000 τουρίστες.

Οι τουρίστες και οι κάτοικοι της περιοχής,σύμφωνα με τα μέλη του συλλόγου ,κινούνται σε μια περιοχή που δεν έχουν διανοιχτεί δρόμοι ή όπου έχουν διανοιχτεί δεν έχουν ασφαλτοστρωθεί.

Δεν υπάρχει καθόλου δημοτικός φωτισμός,ούτε πεζοδρόμια.

Σοβαρά ακόμα προβλήματα δημιουργούνται από την μη διαγράμμιση και σήμανση των δρόμων και των οδών.

Πολύ σημαντικό ακόμα θεωρούν τον άμεσο καθαρισμό των δύο καναλιών και την απομάκρυνση των ποιμνιοστασίων που βρίσκονται στην περιοχή. Μιας περιοχής που δεν έχει ακόμα παντού τηλεφωνικές γραμμές και διαδίκτυο...

Οι κάτοικοι ακόμα δεν δέχονται να οικοπεδοποιηθεί ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην ακτη και λειτουργεί από το 1950 τουλάχιστον.

Οι δύο βουλευτές και η δημοτική σύμβουλος δήλωσαν ότι κατανοούν απόλυτα τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και ο κάθε ένας ,ανάλογα με τον θεσμικό του ρόλο,θα βοηθήσουν στην γρήγορη επίλυση των πολύ σοβαρών προβλημάτων.

 

 ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version