Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ

Τα παιδιά που νοσηλεύονται στις πέντε παιδιατρικές κλινικές του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, για να συνομιλήσει και να γιορτάσει μαζί τους, προκειμένου να μπουν στο κλίμα της Αποκριάς, ξεχνώντας για λίγες ώρες τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Το κλιμάκιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον κ. Τζιτζικώστα και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Χάρη Αηδονόπουλου, επισκέφτηκε τις κλινικές και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως επίσης με γονείς και παιδιά που νοσηλεύονται στις κλινικές.

Για τα παιδιά οργανώθηκε μια μικρή γιορτή, με κλόουν και καρναβαλικά δρώμενα, ώστε να διασκεδάσουν, να απασχοληθούν δημιουργικά και να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνομίλησε με τα 60 παιδιά που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στις πέντε παιδιατρικές κλινικές του νοσοκομείου και ευχήθηκε τα προβλήματά τους να είναι το συντομότερο περαστικά, ενώ συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει, μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ώστε να έχουν τα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες περίθαλψης.

Ανάλογες γιορτές θα πραγματοποιηθούν εντός της εβδομάδας και στις παιδιατρικές και παιδοογκολογικές κλινικές των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και «Παπαγεωργίου».

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version