Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Επίσκεψη μαθητών στο Επιμελητήριο Πιερίας από 4 χώρες της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος Ithics Erasmus+

AIGINIONEWS: Επίσκεψη μαθητών στο Επιμελητήριο Πιερίας από 4 χώρες της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος Ithics Erasmus+ AIGINIONEWS: Επίσκεψη μαθητών στο Επιμελητήριο Πιερίας από 4 χώρες της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος Ithics Erasmus+

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Ithics Erasmus+ μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές τους επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 8 Μαΐου, το Επιμελητήριο Πιερίας.

Η αποστολή αποτελούνταν από 38 μαθητές και καθηγητές από τη Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και Πολωνία τους οποίους συνόδευαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γεώργιος Μακρής καθώς και καθηγητές και μαθητές του 4ου Γ.Ε.Λ.
Η αποστολή ενημερώθηκε από στελέχη του Επιμελητηρίου σχετικά με το ρόλο, τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

Ακολούθησε επίσκεψη στην υπό διαμόρφωση Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων που στεγάζεται στο κτήριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, από την κα Μυράντα Παππά.

Τέλος, ξεναγήθηκε η αποστολή στους εργασιακούς και συνεδριακούς χώρους του Επιμελητηρίου και δόθηκε έντυπο υλικό με πληροφορίες για το Νομό Πιερίας.


 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version