Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

«Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου στην Κεντρική Μακεδονία 20/10/2022

AIGINIONEWS: «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου στην Κεντρική Μακεδονία 20/10/2022 AIGINIONEWS: «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου στην Κεντρική Μακεδονία 20/10/2022

Τον προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο, γιορτάζει αύριο Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της μνήμης του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και εορτασμού της «Ημέρας της Αστυνομίας», θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις στην Κεντρική Μακεδονία ως ακολούθως:
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Βέροια, την 09.45 ώρα.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου, Νικολάου και Αρτεμίου στο Κιλκίς, την 10.00 ώρα.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Σκέπης Έδεσσας, την 09.45 ώρα.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως στην Κατερίνη, την 10.00 ώρα.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες, την 10.00 ώρα.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πολύγυρο, την 10.30 ώρα.

 

Μετά την τέλεση της Δοξολογίας, θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι ο εορτασμός της 20ης Οκτωβρίου, θεσπίστηκε από την Πολιτεία, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς τη χώρα και την κοινωνία.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version