Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Δημοτικό Κολυμβητήριο: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης - εξωραϊσμού υποδομών & εγκαταστάσεων

AIGINIONEWS: Δημοτικό Κολυμβητήριο: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης - εξωραϊσμού υποδομών & εγκαταστάσεων AIGINIONEWS: Δημοτικό Κολυμβητήριο: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης - εξωραϊσμού υποδομών & εγκαταστάσεων

Άρτιες συνθήκες άθλησης και απρόσκοπτης λειτουργίας του χώρου με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αθλούμενων όλων των ηλικιών εξασφαλίζουν οι παρεμβάσεις εξωραϊσμού και μεγάλης κλίμακας συντήρησης των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος».

 Μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών το κολυμβητήριο λειτουργεί και πάλι.

Οι παρεμβάσεις διήρκεσαν ένα περίπου μήνα όπως ακριβώς ήταν το χρονοδιάγραμμα, ενώ επικεντρώθηκαν ως εξής:


- Καθαρισμός μεταλλικών φίλτρων μεγάλης πισίνας, αντικατάσταση νερού και απολύμανση πισίνας. Αλλαγή φίλτρου μικρής πισίνας με ταυτόχρονη συντήρηση των σωληνώσεων.
- Επίσης, έγινε επισκευή των ντουζ σε όλα τα αποδυτήρια, καθαρισμός τους με αφαλατικό υγρό, καθαρισμός δαπέδου και τοίχων αποδυτηρίων ανδρών, γυναικών, προπονητών και παιδικού.
- Επιπλέον, καθαρισμός διαδρόμου αποδυτηρίων – πισίνας, εξωτερικών και εσωτερικών πλακιδίων, μικρής και μεγάλης πισίνας, διαδρόμων και υαλοπινάκων εντός και εκτός κτιρίου.
- Τέλος, έγινε γενικός καθαρισμός.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Πρόνοιας Γιάννης Νταντάμης: «Προχωρήσαμε σε μία δυναμική και εκτεταμένη παρέμβαση συντήρησης και αντιμετωπίσαμε τις φθορές εγκαταστάσεων και υποδομών.

Ο χώρος ανανεωμένος και πλήρως εξοπλισμένος είναι ήδη στη διάθεση των συλλόγων και τις επόμενες ημέρες σε όλους τους δημότες».


 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version