Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'-19 Σεπτεμβρίου 2022

AIGINIONEWS: Κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'-19 Σεπτεμβρίου 2022 AIGINIONEWS: Κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'-19 Σεπτεμβρίου 2022

Η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιείται από το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 μαζί με πομπές στο Λονδίνο και το Γουίνδσορ , με δημόσιες περιοχές προβολής και μεγάλες οθόνες και στις δύο τοποθεσίες.

Μια δημόσια πομπή έχει ξεκινήσει στις 12.15 μ.μ. καθώς το φέρετρο της Αυτής Μεγαλειότητος ταξιδεύει από το Αβαείο του Γουέστμινστερ με προορισμό την αψίδα του Ουέλινγκτον, δίπλα από το Χάιντ Παρκ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο.

Η πομπή θα περάσει μπροστά από το παλάτι και θα κάνει μια στάση.

Η πομπή φτάνει στην αψίδα.

Το φέρετρο της Αυτής Μεγαλειότητος μπαίνει στη Κρατική νεκροφόρα με προορισμό το Γουίντσορ.

Το ταξίδι θα γίνει οδικώς και θα διαρκέσει δύο ώρες. Αριστερά και δεξιά του δρόμου αναμένεται πλήθος κόσμου….
 


Από την Αψίδα του Ουέλινγκτον ξεκίνησε το φέρετρο της Αυτού Μεγαλειότητας θα μεταφερθεί από την Κρατική Νεκροφόρα στο Κάστρο Γουίντσορ.

Η νεκροφόρα πρόκειται να φτάσει στην οδό Albert Road και, στις 3.10 μ.μ., θα ταξιδέψει με πομπή κατά μήκος της οδού Albert και του Long Walk πριν φτάσει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor πριν από την τελετή, όπου η βασίλισσα θα ταφεί δίπλα στο Δούκας του Εδιμβούργου.

21:30 : Θα γίνει ο ενταφιασμός χωρίς κάμερες, αυστηρά ιδιωτικά και μαζί με το φέρετρο του πρίγκιπα Φίλιππου που περιμένει στην κρύπτη.

 

 

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version