Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Σημαντικές επιτυχίες εισαγωγής στα Πανεπιστήμια για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

AIGINIONEWS:Σημαντικές επιτυχίες εισαγωγής στα Πανεπιστήμια για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους AIGINIONEWS:Σημαντικές επιτυχίες εισαγωγής στα Πανεπιστήμια για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Μεγάλες ήταν και φέτος οι επιτυχίες των μαθητών Γ’ Λυκείου που φοίτησαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Πολλοί μαθητές εισήχθησαν στις Σχολές της προτίμησής τους με την πολύτιμη συμβολή των καθηγητών όλων των ειδικοτήτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στον τομέα της εκπαίδευσης, αποτελώντας προέκταση του πολυσχιδούς κοινωνικού έργου που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και πραγματοποιείται με την εθελοντική προσφορά καθηγητών της Κατερίνης, ως ενισχυτική διδασκαλία για τη στήριξη των νέων της Πιερίας.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που εισήχθησαν στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, προτρέποντάς τους να είναι επιμελείς στην φοίτησή τους, να μην αποσπούν την προσοχή τους από την προσφερόμενη σε αυτά γνώση, αλλά με πίστη στο Θεό να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί επιστήμονες.

Παράλληλα τονίζει σε όσα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, να έχουν πάντα ελπίδα και να μην απογοητεύονται και ότι η τοπική Εκκλησία θα στέκεται πάντα συμπαραστάτης τους.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version