Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με το νέο ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων

AIGINIONEWS: Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης  με το νέο ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων AIGINIONEWS: Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με το νέο ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Κατερίνης συναντήθηκε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις και τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση του ΛΕΚ, με επικεφαλής την Πολυτίμη Σταματοπούλου-Παπακώστα.

Το Λύκειο Ελληνίδων ως σωματείο πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα το 1911 και πρόκειται για ένα από τα πρώτα που συστήθηκε από γυναίκες με σκοπό τη διατήρηση και την ανάδειξη του πολιτισμού της πατρίδας μας, αλλά και του δικαιώματος στη μόρφωση και την εργασία. Στην Πιερία το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης δραστηριοποιείται από το 1999 και πλέον ανακάμπτει δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, υπηρετώντας με συνέπεια τους στόχους που έχεουν τεθεί από τις ιδρύτριές του.

«Η παρουσία του Λυκείου Ελληνίδων Κατερίνης στον πολιτισμό της περιοχής μας είναι ξεχωριστή. Αναγνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα και την ποιότητα των εκδηλώσεών του, καθώς και τη συνέπειά του στις αρχές που υπηρετεί. Εύχομαι στο νέο ΔΣ να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει. Σε ότι αφορά το Δήμο, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία του, μέσα από την οποία προβάλλεται ο Ελληνικός πολιτισμός», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Τις ευχαριστίες εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου για τη συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο, εξέφρασε η πρόεδρος του ΛΕΚ Πολυτίμη Σταματοπούλου - Παπακώστα. Όπως τόνισε, αξίζει να ενισχυθεί η πολιτιστική παρουσία του Λυκείου και στην Κατερίνη. «Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαραίτητη είναι η ουσιαστική στήριξη από τους φορείς του τόπου μας. Η συνεργασία μας με το Δήμο Κατερίνης είναι άριστη και πρόθεση όλων μας είναι να συνεχιστεί και να ενισχυθεί», κατέληξε η κ. Σταματοπούλου.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version