Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”-18/6/2022

Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”.

Συγκεκριμένα:
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημιουργήθηκε το 2008 και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των εκπαιδευμένων πολιτών κάθε ηλικίας στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ - AED”.

Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED” του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε όλη τη Ελλάδα, και η ύλη του είναι προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Διεύθυνση Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, πιστοποιημένο από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s Register LRQA.


Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 ώρες (1 ημέρα) και το κόστος συμμετοχής 20 ευρώ.

Οι εκπαιδευόμενοι μετά τη θεωρητική και πρακτική τους εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές, παραλαμβάνoυν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με 5ετή διάρκεια.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το Σάββατο 18.06.2022 κατά τις ώρες 10:00 – 16:00.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο εντευκτήριο του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, επί της οδού Αγ. Παρασκευής 33 (δίπλα από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής) και το Τμήμα θα αποτελείται έως 20 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Παρακαλούμε πολύ, καθώς τα αιτήματα είναι περισσότερα από τον μέγιστο αριθμό αυτών που δύναται να συμμετέχουν, η απάντηση σας για το αν μπορείτε να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα να είναι δεσμευτική.
 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε, αποστείλετε απαντητικό e-mail έως τη Πέμπτη 16.06.2022, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας, ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Τομέα. www.samarites.gr

  

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version