Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Κυριακή 8 Μαΐου 2022 : Η Γιορτή της Μητέρας

AIGINIONEWS: Κυριακή 8 Μαΐου 2022 : Η Γιορτή της Μητέρας AIGINIONEWS: Κυριακή 8 Μαΐου 2022 : Η Γιορτή της Μητέρας

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στο πιο αγαπημένο πρόσωπο, την Μητέρα, τη Μάνα, τη Μαμά.

Η Μητέρα που γεννά την ζωή και την οδηγεί στην τελειότητα με αγάπη, στοργή, αυτοθυσία, αυταπάρνηση και αφοσίωση.
Χρόνια Πολλά στις Μητέρες με υγεία και δύναμη για το ανεκτίμητο έργο που επιτελούν στη ζωή μας.
Η Μητέρα είναι το πολυτιμότερο και το πρώτο πρόσωπο που αντικρίζουμε όταν ερχόμαστε στον κόσμο.
Μας δημιουργεί, μας ανατρέφει, μας φροντίζει, μας προσφέρει την άδολη αγάπη της και τη στοργή της, μας συμβουλεύει, μας αποτρέπει και μας προστατεύει, μας στηρίζει, αγωνιά για μας, λυπάται αλλά και χαίρεται αληθινά για τις επιτυχίες μας.
Η Μητέρα μας, είναι η ασπίδα μπροστά σε κάθε κίνδυνο, γίνεται θυσία για την ευτυχία μας θέτοντας πάντα τις δικές της ανάγκες σε δεύτερη μοίρα χωρίς καμία σκέψη.
Η γιορτή της Μητέρας να αποτελέσει την αφορμή προκειμένου να αποδώσουμε τον πρέποντα θαυμασμό και σεβασμό σε αυτά τα θαυμάσια, γλυκά και δυνατά πλάσματα που είναι δίπλα μας- για μια ζεστή αγκαλιά και ένα τρυφερό χάδι- και πάντα βρίσκουν λύση στα προβλήματά μας.

Οφείλουμε στις Μητέρες ένα μεγάλο ευχαριστώ , μια συγνώμη για τις φορές που τις πληγώνουμε, πολύ αγάπη και χαρές για όλα αυτά που ακούραστα μας προσφέρουν χωρίς ανταλλάγματα.
Πρωτίστως, η ίδια της η οικογένεια και έπειτα η πολιτεία να βοηθήσουν τις Μητέρες να βελτιώσουν την καθημερινότητα και γενικότερα την ποιότητα της ζωής τους,διασφαλίζοντάς τους τη θέση που τους αρμόζει στην κοινωνία για την ανυπολόγιστη και συνεχή προσφορά τους.

Στήριξη, αλληλεγγύη και αναγνώριση της υψηλής και ιερής αποστολής τους στην ανθρώπινη κοινωνία, σε μια εποχή που ο ρόλος τους γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός, υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, όπως ανεργία, φτώχεια, άγχος, οι Μητέρες αγωνίζονται ακούραστα και αθόρυβα με πολύ θάρρος να κρατήσουν ενωμένες τις οικογένειές τους.
Είναι μία γιορτή με συμβολικό χαρακτήρα. Μία ευκαιρία να εκφράσουμε στη γυναίκα, που μας έδωσε τη ζωή, την αγάπη και το σεβασμό μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  στις Μητέρες όλου του κόσμου

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  στις  Μητέρες μας.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version