Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Εκλογές ΣΠΕΚΟ Βροντούς: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

AIGINIONEWS:Εκλογές ΣΠΕΚΟ Βροντούς: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ AIGINIONEWS:Εκλογές ΣΠΕΚΟ Βροντούς: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

 Ο Συνεταιρισμός Παραγωγής Εκλεκτών Καπνών και Οπωροκηπευτικών, Κτηνοτροφικών και Καινοτόμων Καλλιεργειών Ολύμπου Βροντούς Πιερίας, γνωστότερος ως Σ.Π.ΕΚ.Ο. Βροντούς, πραγματοποιεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου.

Τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα παραδίδει πλέον ο επί σειρά ιδιαίτερα δραστήριος και παραγωγικός πρόεδρος της οργάνωσης, ο Γιώργος Νάτσιος, ο οποίος μετά από πολυετή παρουσία στον Προεδρικό θώκο και ολοκληρώνοντας το αξιοζήλευτο έργο του ανοίγει την προοπτική ενασχόλησης και άλλων προσώπων από την ευρύτερη οικογένεια του Σ.Π.Ε.Κ.Ο. Βροντούς.

Πληροφορούμαι ότι μεταξύ των υποψηφίων για την εκλογή στο νέο Διοικητικό σχήμα, είναι και ο πολύπειρος περί τα δρώμενα της παρολύμπιας συνεταιριστικής οργάνωσης, ο Νίκος Παπανικολάου, δυναμικό στέλεχος με γνώση, γνώμη και άποψη στον νευραλγικό τομέα τόσο του Σ.Π.Ε.Κ.Ο. Βροντούς, όσο και στην πρωτογενή παραγωγή.

Όπως είναι γνωστό ο Νίκος Παπανικολάου δραστηριοποιείται επίσης και στον χώρο των λαϊκών αγορών Πιερίας, όπου ως Πρόεδρος συνέβαλε με αποφασιστικότητα, εμπειρία και ευελιξία στην επίλυση πολλών και χρόνιων ζητημάτων του κλάδου.

Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη του Σ.Π.Ε.Κ.Ο. Βροντούς θα τιμήσουν με την ψήφο τους το Νίκο Παπανικολάου και τους αξιόλογους συνεργάτες του, για να συνεχίσει την επιτυχή πορεία της κατά γενική ομολογία δυναμικής και γιγαντιαίας συνεταιριστικής οργάνωσης, ιδιαίτερα σήμερα που το απαιτούν οι δύσκολοι και χαλεποί καιροί.

Ενθυμούμενοι ότι ο Σ.Π.ΕΚ.Ο. Βροντούς αποτελεί για την οικογένεια της αγροτιάς το … μετερίζι της προκοπής τους!

 

ΠΗΓΗ- Γιάννης Τσιμπονίδης
Δημοσιογράφος Αγροτικών Θεμάτων
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version