Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΕΑΚΠ: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την απόσυρση του αντεργατικού εκτρώματος που προωθεί η κυβέρνηση

AIGINIONEWS: ΕΑΚΠ: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την απόσυρση του αντεργατικού εκτρώματος που προωθεί η κυβέρνηση AIGINIONEWS: ΕΑΚΠ: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την απόσυρση του αντεργατικού εκτρώματος που προωθεί η κυβέρνηση

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών καλεί όλους τους εργαζόμενους του Πυροσβεστικού Σώματος, μόνιμους Πυροσβέστες, Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης, Εποχικούς Πυροσβέστες καθώς και το πολιτικό προσωπικό να δώσουμε δυναμικό παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την Τετάρτη 16 Ιουνίου σε όλη τη χώρα.

Ο αγώνας για να μην περάσει το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης συνεχίζεται και εντείνεται.

Το 8ωρο ως σταθερό ωράριο εργασίας, το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο, οι συνδικαλιστικές ελευθερίες και η συνδικαλιστική δράση είναι στο στόχαστρο όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η σημερινή κυβέρνηση δίνει τη χαριστική βολή στην μεγαλύτερη κατάκτηση των εργαζομένων, το 8ωρο, και παράλληλα διευρύνει άλλες αντεργατικές διατάξεις παλαιότερων νόμων.

Η μόνη λύση είναι ο διαρκής αγώνας που ως στόχο θα έχει την απόσυρση του νομοθετικού εκτρώματος του οποίου η εφαρμογή θα επιφέρει εργασιακό μεσαίωνα για όλους εμάς σήμερα αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Οι πυροσβέστριες και οι πυροσβέστες που στην πλάτη τους έχουν δοκιμαστεί όλες αυτές οι επιχειρούμενες αντεργατικές ρυθμίσεις του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ενώσουμε τη φωνή μας με όλους του εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για την πλήρη απόσυρση αυτού του τερατουργήματος που βάζει στο στόχαστρο θεμελιώδης κατακτήσεις όλων των εργαζομένων και διαλύει τις ζωές τους!!!
 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΤΑΩΡΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

 

ΠΗΓΗ-Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version