Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μητρόπολη Κίτρους- Κατερίνης και Πλαταμώνος: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

AIGINIONEWS:Μητρόπολη Κίτρους- Κατερίνης και Πλαταμώνος: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ AIGINIONEWS:Μητρόπολη Κίτρους- Κατερίνης και Πλαταμώνος: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως για τους νέους, διοργανώνεται κατά τους θερινούς μήνες εκτός των κατασκηνώσεων, η δράση ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. 

Ένα πρόγραμμα που αποτελεί συνέχεια του κατηχητικού έργου της Εκκλησίας μας αλλά συνάμα μια όαση διεξόδου, δημιουργικής απασχόλησης και δράσης για τα παιδιά μας.
Δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν για μία εβδομάδα μέσα στους φιλόξενους χώρους ενός ενοριακού ναού. Το πρόγραμμα έχει την ημερήσια λειτουργία, η οποία ξεκινά το πρωί και ολοκληρώνεται το απόγευμα.
Επιδίωξη μας είναι, μέσω της βοήθειας των κατηχητών μας, να προσφέρουμε στα παιδιά την εκκλησιαστική εμπειρία της ενοριακής ζωής, την κατηχητική κατάρτιση τους.

Επίσης, να ζήσουν μια συναρπαστική, μοναδική εμπειρία πλούσια σε παιχνίδι, χαρά, διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση έτσι ώστε να χτίσουν φιλίες και να αποκομίσουν αναμνήσεις γύρω από την οικογένεια που συγκροτείται στον ενοριακό ναό, που δίνει βάσεις εκκλησιαστικής ζωής και εμπειριών για τη ζωή τους.

ΜΕΝΟΥ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Στο ημερήσιο πρόγραμμα προσφέρονται στα παιδιά 4 γεύματα: πρωϊνό, δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό.
Επιμελημένα γεύματα με φρέσκα και αγνά υλικά, που παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Συσσιτίου.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για την ασφάλεια των κατασκηνωτών, που αποτελεί πρωταρχικό κανόνα, χρησιμοποιούνται ναοί εντός της πόλεως που πληρούν την προϋπόθεση της ασφάλειας.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version