Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Θεσσαλονίκη - Αυτοκινητοπομπή από εκπαιδευτές οδήγησης σήμερα 16/4/2021

AIGINIONEWS: Θεσσαλονίκη - Αυτοκινητοπομπή από εκπαιδευτές οδήγησης σήμερα 16/4/2021 AIGINIONEWS: Θεσσαλονίκη - Αυτοκινητοπομπή από εκπαιδευτές οδήγησης σήμερα 16/4/2021

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτών Οδήγησης που διοργανώνουν τα Σωματεία του νομού Θεσσαλονίκης «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ», «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» και «ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ».

Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων θα γίνει στο parking του ΙΚΕΑ από τις 9:30πμ.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το ΙΚΕΑ στις 11πμ.

Κατά την πορεία θα γίνουν δύο στάσεις για κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την ανάγκη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του κλάδου μας στον Περιφερειάρχη (Βασ. Όλγας) και στον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης (στο υπουργείο), όπου και θα καταλήξει η πορεία.
Η διαμαρτυρία έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κλάδου των Εκπαιδευτών Οδήγησης λόγω του COVID 19 από την Πολιτεία, αφού είμαστε κλειστά από τον Οκτώβριο έως και σήμερα.
Στο κάλεσμα των Σωματείων της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν και τα Σωματεία των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας θα παραστούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

 

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version