Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευρώ;ννοείται και αυτοί είναι οι τρόποι!

Καλή διάθεση να έχεις και όλα γίνονται

Το τελευταίο διάστημα τα  οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Τα έξοδά σου ως δια μαγείας έχουν αυξηθεί και αναγκαστικά προσπαθείς να γλιτώσεις χρήματα από τις εξόδους σου. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να περνάς καλά χωρίς να ξοδεύεις ούτε ένα ευρώ;

Σαφώς και υπάρχει και δεν είναι μόνο ένας. Πάμε να τους δούμε:

1. Κάλεσε τις φίλες σου στο σπίτι και επιλέξτε όλες μαζί ποια ταινία θα δείτε. Φτιάξτε μεζεδάκια με ό,τι έχεις στο ψυγείο σου και καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ. Κουτσομπολέψτε, απολαύστε τις λιχουδιές και έπειτα παρακολουθήστε με την ησυχία σας την ταινία.
2. Πάρε την κολλητή σου ή το αγόρι σου και βγείτε για περπάτημα στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι. Η βόλτα θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει.
3. Ανέβα στο ποδήλατό σου και βγες βόλτα. H άσκηση θα σου αλλάξει τη διάθεση στο λεπτό.
4. Βρες μια τέλεια συνταγή στο internet και δοκίμασε να την φτιάξεις. Ο χρόνος σου θα περάσει δημιουργικά – άσε που μετά θα απολαύσεις και λιχουδιά από τα χεράκια σου.
5. Πρότεινε στους φίλους σου να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια ή χαρτιά. Θα σκάσετε στα γέλια και θα περάσετε τέλεια χωρίς να ξοδέψετε ούτε ευρώ.

6. Μπες επιτέλους στο Skype και αφιερώσου στην φίλη σου που είναι στο εξωτερικό και σε παρακαλά καθημερινά να τα πείτε. Πάρε μια κούπα ζεστό τσάι στα χέρια, χουχούλιασε στον καναπέ και πείτε τα νέα σας ένα προς ένα. Θα δεις πώς θα περάσει ο χρόνος χωρίς καν να το καταλάβεις.
7. Ξέθαψε το βιβλίο που είχες αγοράσει και είχες βαρεθεί να ξεκινήσεις πριν κάτι μήνες και επιτέλους διάβασέ το.
8. Άνοιξε τον υπολογιστή σου και χάζεψε στο Pinterest. Εκεί θα βρεις απίστευτες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σου, τέλειες DIY συνταγές, ιδέες για τα μαλλιά και τα νύχια σου, προγράμματα γυμναστικής για το σπίτι και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μέσα σε λίγα μόλις κλικ θα καταφέρεις να βρεις κάτι καινούργιο να ασχοληθείς.
9. Ψάξε και βρες τις δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη σου. Μουσικά events, bazaar, θεατρικές παραστάσεις, μουσεία... όλο και κάτι θα βρεις να περάσεις όμορφα την ώρα σου.
10. Και φυσικά για το τέλος σου αφήσαμε το καλύτερο, κάνε spa στο σπίτι σου! Ρίξε στην μπανιέρα σου άλατα και αιθέρια έλαια, βάλε χαλαρωτική μουσική και απόλαυσε ένα αναζωογονητικό μπάνιο. 'Έπειτα κάνε μανικιούρ, πεντικιούρ, εφάρμοσε μάσκες στο πρόσωπό σου και... νιώσε άλλος άνθρωπος!

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version