Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΤΣΙΔΗ

AIGINIONEWS: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΤΣΙΔΗ AIGINIONEWS: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΤΣΙΔΗ

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με την ευχή και την ελπίδα να απολαύσουμε ένα πρωτάθλημα με ποιότητα, συγκινήσεις και μακριά από τη γνωστή πανδημία.

Τούτη η αγωνιστική χρονιά, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί μετά από δεκατέσσερα χρόνια, η πολυαγαπημένη μας ομάδα, ο Γυμναστικός Αγωνιστικός Σύλλογος Κατερίνης «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» συμμετέχει και πάλι στην πρώτη κατηγορία του Ενωσιακού μας πρωταθλήματος.
Διαισθανόμαστε αλλά και είμαστε βέβαιοι ότι τα …πέτρινα χρόνια του συλλόγου μας ανήκουν στο παρελθόν και από εδώ και πέρα με κοινή προσπάθεια όλων εμάς που συγκροτούμε την οικογένεια του «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ», θα απολαμβάνουμε τον ορίζοντα του αίσιου τέλους.
Η επιτυχής περυσινή χρονιά που οδήγησε στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Ε.Π.Σ.Πιερίας αποτελεί πρωτίστως προϊόν της συλλογικότητας που μας διέπει και καθορίζει τις επιλογές μας, αλλά και χάρις στη σημαντική συμβολή των δύο φερέλπιδων και αξιόλογων προπονητών μας, των Μάκη Βαϊνά και Διονύση Τοκατλίδη, οι οποίοι ως άριστοι γνώστες της τεχνικής του ποδοσφαίρου έφθασαν στην επιτυχία. Τους ευχαριστώ πολύ και εύχομαι κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.
Όπως επίσης ευχαριστώ τους συναδέλφους-μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αρωγούς και συμπαραστάτες στο έργο μου καθ΄ όλη τη χρονιά, τους λοιπούς συνεργάτες και βέβαια το ποδοσφαιρικό μας τμήμα.
Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες σε δύο στυλοβάτες του «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ» Κατερίνης. Στον αεικίνητο και με τεράστιο έργο στην ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών και στην αξιοποίηση των ταλέντων, στον προπονητή Ντίνο Δαυιδόπουλο. Επίσης στον επονομαζόμενο «σεφ της καρδιάς μας» τον φροντιστή, Χρήστο Ιακωβίδη, τον άνθρωπο που η αγάπη του και η πολυετής προσφορά, είναι αδύνατο να τα εκφράσω με ευχαριστήρια αναφορά.
Ευχαριστώ ακόμα. Τους χορηγούς μας για την καθοριστική τους υποστήριξη. Κοτόπουλα Αφοί Μαυρίδη, Toyota-Απόστολος Πόδας, , προκάτ σπίτια Αβραμίδης, Φαρμακείο Στέφανου Μπιτόπουλου και το αρτοζαχαροπλαστείο «Εύγεστων».
Σε λίγες ημέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Πιερίας. Δηλώνουμε την παρουσία μας με γνώμονα να αγωνιστούμε με τη νεανική μας ομάδα με αξιοπρέπεια και με στόχους όσο το δυνατό ποδοσφαιρικά εφικτούς.
Οραματιζόμαστε να φθάσουμε ψηλά και να εδραιώσουμε ένα σύνολο όπου ο φίλαθλος θα απολαμβάνει την αγωνιστική προσπάθεια των ταλέντων που αναδεικνύει χρόνια τώρα ο σύλλογός μας και βέβαια να προσφέρουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Τα ταλέντα τα οποία με χαρά και ικανοποίηση ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι θα τα καμαρώνουμε αγωνιζόμενα στις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Με μπροστάρη τον προπονητή μας Στέφανο Ταβουκτσή, έναν καταξιωμένο τεχνικό, ξεκινούμε τη νέα σελίδα στην ιστορική διαδρομή του «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ» υποσχόμενοι να παρουσιάσουμε στην ποδοσφαιρική Πιερική κοινωνία, μια ομάδα πρότυπο, μια ομάδα που σέβεται τον αντίπαλο, που αναγνωρίζει τον ικανότερο, που αξιοποιεί τα ταλέντα.
Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε και μια νέα ομάδα με την επωνυμία «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Β΄» που θα αγωνίζεται στην τρίτη τοπική κατηγορία με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση του πολυτάλαντου δυναμικού μας. 

Καλή αρχή. Δημιουργική χρονιά. Με υγεία και επιτυχίες.

Από την προσφυγική γωνιά της συνοικίας του Παραδείσου-Μυλαυλάκου Κατερίνης που μπορεί και πρέπει να καυχάται για τη τεσσαρακοστή έκτη διαδρομή της ομάδας των πόθων και των ονείρων της.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΤΣΙΔΗΣ
Πρόεδρος Γ.Α.Σ. «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Κατερίνης

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version