Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος:Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης - «Ακτογραμμή Ολύμπου».

AIGINIONEWS: Θανάσης Γ. Λιακόπουλος:Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης - «Ακτογραμμή Ολύμπου». AIGINIONEWS: Θανάσης Γ. Λιακόπουλος:Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης - «Ακτογραμμή Ολύμπου».

«Ακτογραμμή Ολύμπου». Ο παραλιακός δρόμος που θα ενώσει τις ακτές της Πιερίας.Όλοι οι δημότες της Κατερίνης είμαστε χαρούμενοι για την παράδοση σε κυκλοφορία τμήματος του νέου περιφερειακού δρόμου της Κατερίνης. 

Ενός έργου που ξεκίνησε πριν από πάρα πολλά χρόνια, για το οποίο μόχθησαν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, 3 Δήμαρχοι, και κυρίως ο κ. Χιονίδης, και πολλοί αντιδήμαρχοι (ανάμεσά τους και ο υποφαινόμενος) έτσι ώστε σήμερα να το απολαμβάνουν οι πολίτες.
Προτείνουμε τον νέο μεγάλο στόχο
Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, είναι σημαντικό να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στον επόμενο μεγάλο στόχο για τον τόπο μας: Τη δημιουργία ενός παραλιακού δρόμου που θα ενώσει τις ακτές της Πιερίας. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εργαστούν ενωμένες όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου.
Η Κατερίνη, η Πιερία της νέας δεκαετίας είναι σημαντικό να αποκτήσει ένα έργο υποδομής που θα ανεβάσει την αξία του τουριστικού μας προϊόντος, θα φέρει έσοδα σε όλους και θα δημιουργήσει στον επισκέπτη την αίσθηση «μίας ατελείωτης ακτής 70+ χιλιομέτρων». Επίσης θα κερδίσουμε πολλές νέες επενδύσεις και ακόμη περισσότερες νέες θέσεις εργασίας.
Στη διάθεσή σας, για να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων και να δουλέψουμε για το κοινό καλό
Σήμερα έχουμε την ευτυχή συγκυρία η κυβέρνηση της Ελλάδας, οι τρεις Βουλευτές, η διοίκηση της Περιφέρειας και οι 3 Δήμαρχοι της Πιερίας να έχουν τα ίδια πολιτικά πιστεύω. Όπως επίσης είναι ξεκάθαρο πως ο Δήμαρχος έχει σε κάθε σημείο της κεντρικής διοίκησης τις αναγκαίες προσβάσεις. Άρα η συνεννόηση όλων θα πρέπει να είναι εύκολη και γρήγορη, εφόσον συμφωνούν σε αυτό το έργο.
Η δημοτική μας παράταξη ενδιαφέρεται για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων των δημοτών.

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να ανεβάσουμε τα εισοδήματα των δημοτών και να αναβαθμίσουμε τις συνοικίες του Δήμου μας. Προσφερόμαστε να συνεργαστούμε με τη δημοτική αρχή για να καταθέσουμε τις προτάσεις μας σχετικά με την υλοποίηση του έργου αυτού, του παραλιακού δρόμου. Προτείνουμε να ονομαστεί «Ακτογραμμή Ολύμπου» (Olympus Riviera στα αγγλικά) έτσι ώστε να συνδέσουμε κάθε σημείο του τόπου μας με το κορυφαίο brand, τον Όλυμπο.
Οι δημότες απαιτούν λύσεις στα προβλήματά τους. Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε σε αυτές.

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης


 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version