Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ανακοίνωση Παναγιώτη Καζά για τις εκλογές της 2ας Ιουνίου

Μετά τις συναντήσεις με τους κ.κ. Λαγδάρη και Μανώλα και τις ομάδες των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, θέλουμε να ενημερώσουμε, υπεύθυνα και επίσημα, τόσο τους ψηφοφόρους της παράταξής μας, όσο και όλους του Δημότες του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για τα αποτελέσματα των συναντήσεων.

Οι επαφές γίνανε μέσα σε πολιτισμένο και δημοκρατικό κλίμα και υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία στο γεγονός ότι ο Δήμος μας πρέπει, από την 1η Σεπτεμβρίου, να μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.

Συμφωνία υπήρξε και στο πλαίσιο, μέσα στο οποίο μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί. Η σύνθεση, η συναίνεση, η συνδιαχείριση, η συνδιοίκηση του Δήμου και των θεμάτων που τον αφορούν, είναι τα απαραίτητα συστατικά για να μπορέσει ο Δήμος μας να προχωρήσει, να προοδεύσει, να εξελιχθεί.

Όπως ξεκάθαρα, δημοκρατικά, με διαφάνεια και χωρίς δεσμεύσεις, κινηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και προεκλογικά, το ίδιο θα πράξουμε και σε αυτή την περίπτωση.

Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση των συνδημοτών μας, όπως αυτή αποτυπώνεται από το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου και εμπιστευόμαστε πλήρως το κριτήριό τους για την εκλογική διαδικασία της 2ας Ιουνίου. Πιστεύουμε πως, οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μας, θα πράξουν αυτό που θεωρούν ότι είναι καλύτερο για τους εαυτούς τους, για τις οικογένειές τους, για τον τόπο μας.

Ως επικεφαλής, ως ομάδα εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και ως συνδυασμός, δηλώνουμε πως είμαστε συμπαγείς, είμαστε αρραγείς και δεν θα έρθουμε σε καμία προεκλογική συμφωνία.

Όποια συμφωνία προκύψει, θα γίνει μετά το τέλος των εκλογών και πάντα στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού, της συναίνεσης, της συνδιοίκησης, με μοναδικό στόχο να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο.

 

Οι υπογράφοντες

Ο επικεφαλής

Καζάς Παναγιώτης


Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αβραμίδου Μαρία

Βασιλειάδου Ξανθίππη

Καθάριος Χρήστος

Μελιδώνης Ιωάννης

Μπιζάκης Γεώργιος

Πολυχρονίδης Γεώργιος


Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας»

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version