Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Δήλωση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τα αποτελέσματα της 1ης Κυριακής

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της 1ης Κυριακής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Οι πολίτες του Δήμου Κατερίνης μέσα από μια πλουραλιστική, δημοκρατική και συμμετοχική διαδικασία, με την συμμετοχή έξι Δημοτικών Συνδυασμών, ψήφισαν και εξέλεξαν το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά Συμβούλια της νέας θητείας 2019-2023.
Συγχαίρω 
όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την συμμετοχή τους στην εκλογική αναμέτρηση και εύχομαι να ήταν για όλους μια δημιουργική εμπειρία ζωής. Επίσης συγχαίρω όλους τους επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών που δεν θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 2ης Κυριακής. Τους διαβεβαιώνω για την αταλάντευτη πίστη μου στην συλλογική προσπάθεια για το Δήμο Κατερίνης και την αρχή μου ότι σε αυτήν κανείς δεν περισσεύει.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στο Δημοτικό και στα Τοπικά ψηφοδέλτια του δημοτικού μας συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους η οποία έφερε αποτελέσματα.
Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» έδωσε μια καλή και τίμια μάχη και την κέρδισε.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου η αναμέτρηση αφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης. Το δίλημμα είναι ποιος είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος Κατερίνης.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version