Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Γεωργιάδης: Στο ΣΥΡΙΖΑ διορίσει ο ένας τη γκόμενα του άλλου- Εάν εγώ όσο ήμουν βουλευτής διόριζα την Ευγενία Μανωλίδου πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ τι θα έλεγαν τότε..

«Αν είχε κάνει κάτι τέτοιο η Ν.Δ., ο Τσίπρας θα ζητούσε την κεφαλή μας στο τραπέζι»

Σε έντονους τόνους απάντησε, με αφορμή την υπόθεση Φλαμπουράρη, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνης Γεωργιάδης, στο Mega στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο υπογραμμίζοντας πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που αυτοπροσδιορίζονται ως το νέο και ισχυρίζονται πως θα πολεμήσουν την διαφθορά «έχουν διορίσει ο ένας την σύντροφο του άλλου».

Αφού ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει τι θα πράξει με τον κ. Φλαμπουράρη, πριν τις εκλογές κι όχι μετεκλογικά είπε: «εάν κύριε Τσίπρα οι νόμοι πρέπει να τηρούνται κι έχουμε ορκιστεί οι υπουργοί πίστη στο σύνταγμα, πείτε μας τι θα κάνετε με τον κ. Φλαμπουράρη. Όταν ο παρά το πρωθυπουργό είναι μέτοχος εταιρείας που έχει αναλάβει έργο της περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι δυνατόν να μην έχει ευνοϊκή μεταχείριση; Εάν έκανε κάτι αντίστοιχο η Νέα Δημοκρατία, ο Τσίπρας θα ζητούσε την κεφαλή μας στο τραπέζι».

Επίσης ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην περιφερειάρχη Αττικής, κ. Δούρου, τονίζοντας « Εδώ η κ. Δούρου διόρισε το σύντροφό της πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ και ισχυρίζονται ότι θα δώσουν μάχη για την διαφθορά. Ποιοι είναι το νέο και ποιος το παλιό. Εμείς είμαστε το παλιό κι αυτοί που διορίζουν ο ένας την γκόμενα του άλλου, το νέο. Εάν εγώ όσο ήμουν βουλευτής διόριζα την Ευγενία Μανωλίδου πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ τι θα έλεγαν τότε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου για τον κύριο Μεϊμαράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν ο κ. Μειμαράκης ήταν ύποπτος θα έπρεπε ο κ. Καμμένος να έχει ζητήσει προανακριτική. «Ήρθε μια δικογραφία στη βουλή τον Φεβρουάριο, δικογραφία έρεχεται κάθε φορά που το όνομα βουλευτή αναφέρεται σε μια υπόθεση χωρίς να σημαίνει πως αυτός είναι ύποπτος για κάτι. Αν κάποιος βουλευτής λοιπόν  θεωρεί ότι πρόκειται για σοβαρό θέμα, για παράδειγμα ο Σέρλοκ Χολμς κ. Καμμένος, πρέπει να βρει άλλα 30 άτομα, ώστε να γίνει συζήτηση και μετά να ακολουθήσει προανακριτική επιτροπή».

Ερωτηθείς για το θέμα Φλαμπουράρη και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Μάρδας, απάντησε πως «η εν λόγω σύμβαση δεν αντανακλά ένα σύστημα διαπλοκής αλλά κανονικά ο κ. Φλαμπουράρης δεν θα έπρεπε να συμμετέχει σε αυτή την εταιρεία. « Απορία δημιουργεί το γεγονός πως μια υπόθεση που άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2014 είδε τώρα το φως της δημοσιότητας. Η αρχική εντύπωση που δόθηκε, ότι δηλαδή έγινε μια σύμβαση ευνοϊκού χαρακτήρα, δεν ισχύει εφόσον η κατακύρωση του διαγωνισμού έγινε κατά την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ως εκ τούτου ο διαγωνισμός δεν παρουσιάζει προβλήματα. Τώρα όσον αφορά τη μετοχική της σύνθεση κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να συμμετέχει σε αυτή ο κ. Φλαμπουράρης. Όσο για το αν είναι ηθικό θέμα νομίζω ότι θα υπήρχε αν η κατακύρωση του διαγωνισμού έγινε κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που δεν ισχύει».

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version