Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Επίθεση Ραγκούση σε Γεννηματά: Έκανε το ΚΙΝΑΛ παράρτημα της ΝΔ

«Το Κίνημα Αλλαγής στα χέρια της κ. Γεννηματά έχει καταντήσει ένα μονοψήφιο και μικρό κόμμα» είπε ο πρώην υπουργός και μέλος της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του

 στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και συμπλήρωσε ότι «οι στρατηγικές επιλογές της καταδικάζουν και οδηγούν το ΚΙΝΑΛ από το κακό στο χειρότερο, γιατί το αποκόπτουν από την μεγάλη δεξαμενή των παραδοσιακών ψηφοφόρων του προοδευτικού χώρου που σήμερα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ».

Υποστήριξε ότι η κ. Γεννηματά έχει ενσωματωθεί πλήρως στη στρατηγική Μητσοτάκη. «Λέει όχι στο Σκοπιανό την ώρα που λέει όχι ο κ. Μητσοτάκης. Λέει τώρα εκλογές την ώρα που λέει τώρα εκλογές ο κ. Μητσοτάκης. Είπε όχι στην απλή αναλογική την ώρα που είπε όχι ο κ. Μητσοτάκης, και είπε ότι η υπόθεση της Novartis είναι σκευωρία, αυτό που λέει και ο κ. Μητσοτάκης» σημείωσε και πρόσθεσε «παράρτημα της ΝΔ έχει κάνει το ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά».

«Ως εδώ και μη παρέκει κ. Γεννηματά» είπε και υπογράμμισε ότι «δεν έχει κανένα δικαίωμα να συνεχίζει αυτή την πολιτική και ιστορική προσβολή στο χώρο και σε όλους τους ανθρώπους που ήρθαν το Νοέμβριο για να φτιαχτεί ένα κόμμα και όχι για να φτιαχτεί ένα εργολαβικό γραφείο για την ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη».

Ερμηνεύοντας τη στάση του ΚΙΝΑΛ στη Συμφωνία με τα Σκόπια είπε ότι πρόκειται για «ενσωμάτωση στο ΚΙΝΑΛ της στρατηγικής Μητσοτάκη για την κατάκτηση της πρωθυπουργίας». «Είναι προσβολή το «όχι» της κ. Γεννηματά για τη συμφωνία με τα Σκόπια για την παράταξή μας. Διότι εμείς στηρίξαμε την ενδιάμεση συμφωνία που ήταν χειρότερη από τη σημερινή. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή αυτή η συμφωνία είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να μας προκύψει μετά την άθλια πολιτική της ΝΔ το 1992» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Προέβλεψε ότι οι εκλογές θα είναι ντέρμπι ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος κατηγόρησε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για γκεμπελικές μεθόδους και είπε ότι ο συγκεκριμένος είχε πρωταγωνιστήσει στην επιχείρηση συστηματικής υπονόμευσης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 2009 και 2010.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version