Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ηλίας Ευαγγελόπουλος :Οι επόμενες εκλογές στη χώρα μας θα έχουν εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα

Οι επόμενες εκλογές στη χώρα μας θα έχουν εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα. Όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, στην Ελλάδα εφαρμόζεται 

από το παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα εξουσίας το μαρτύριο της σταγόνας. Και αυτό γιατί ο ελληνικός λαός παρόλη την πλύση εγκεφάλου που έχει δεχτεί τις τελευταίες δεκαετίες σε συνδυασμό με την επίπλαστη οικονομική ευμάρεια που δημιούργησαν τα δανεικά και τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, έχει ακόμα μέσα του πνευματικές αντιστάσεις.

Έτσι οι δανειστές σε συνεργασία με το εγχώριο υποταγμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα, επέλεξαν να μας αφαιρέσουν το οξυγόνο για να μην μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας και μας χορηγούν κάθε τόσο μόνο μια τέτοια δόση οξυγόνου που  θα μας κρατά στη ζωή έως ότου να σβήσουμε σιγά - σιγά χωρίς καμιά απολύτως αντίσταση.

Όπως επίσης έχω γράψει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, ο πόλεμος που δέχεται η Ελλάδα είναι πολυμέτωπος.

 Όλα τα μέτωπα είναι σημαντικά, όμως όλα έχουν σχέση με το κύριο μέτωπο που είναι το δημογραφικό. Στην ιστορία της ανθρωπότητας σε όποια περιοχή υπήρξε πληθυσμιακό κενό καλύφτηκε από άλλους λαούς. Μακροπρόθεσμα μας εξαφανίζουν ως χώρα και ως λαό από τον παγκόσμιο χάρτη και παραδίνουν την χώρα μας στους ξένους.

 

Συζητώντας πρόσφατα με κάποιον  ιερέα ο οποίος σπούδασε σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συνέχεια έγινε ιερέας και διακονεί το θέλημα του Θεού στη χώρα αυτή μου είπε ότι στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο αυτό που κρατά “ζωντανούς” τους απόδημους Έλληνες είναι οι κατά τόπους ορθόδοξες ελληνικές εκκλησίες. Πλέον δεν λειτουργούν ούτε οι σύλλογοι των αποδήμων ούτε οποιοσδήποτε άλλος φορέας. Εάν δεν υπήρχε η Ορθόδοξη Εκκλησία στο εξωτερικό σήμερα δεν θα υπήρχαν απόδημοι Έλληνες. 

Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα. Εάν δεν υπήρχε η Εκκλησία, η χώρα θα είχε ήδη διαλυθεί.

Η  Εκκλησία πέρα από το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτέλεσε και επιτελεί στην ελληνική κοινωνία τα χρόνια της κρίσης, στον πνευματικό τομέα δημιουργεί ανθρώπους που έχουν πνευματικές αντιστάσεις. Γι’ αυτό κατ’ επανάληψη έχω τονίσει ότι μέσα από αυτό το κομμάτι του ελληνικού λαού θα προέλθουν οι άνθρωποι που θα ηγηθούν στον αγώνα για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Οι υπόλοιποι είναι δέντρα χωρίς βαθιές ρίζες. Θα πέσουν μόλις τα κουνήσουν με λίγη περισσότερη δύναμη. Θυμώνουν κάποιοι μ’ αυτήν την άποψή μου αλλά είναι η αλήθεια. 

Ήδη, υπάρχει πολιτικός φορέας  που έχει δημιουργηθεί μέσα απ’ αυτό το ζωντανό πνευματικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και κάθε μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες που διαθέτουν πνευματικές βάσεις αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτόν τον κοινό αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας.

Οι επόμενες εκλογές θα είναι πολύ διαφορετικές από τις προηγούμενες.

Οδεύοντας προς αυτές δεν θα έχουμε μια αντιπαράθεση ιδεολογιών ή κομμάτων. Θα έχουμε μια πολιτική σύγκρουση των υποταγμένων με τους ανυπότακτους. Αυτών που θα αγωνιστούν υπέρ βωμών και εστιών και αυτών που έχουν ήδη υποταχτεί και παραδώσει την πατρίδα στους ξένους. Μια επιλογή ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο. Αυτό θα είναι το διακύβευμα των εκλογών. Ελευθερία ή θάνατος. Προσωπικά, πρώτα ο Θεός θα σταθώ με την πλευρά των ανυπότακτων. Εσείς;  

 

Ηλίας Ευαγγελόπουλος 

Οικονομολόγος

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version