Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, στο 20 Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού και στο Λύκειο Κονταριώτισσας για τα χρυσά βραβεία που απέσπασαν στο διαγωνισμό Education Business Awards 2017.

Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και  εκπαιδευτικούς του 2ου  Δημοτικού  Σχολείου Κολινδρού και του  Λυκείου  Κονταριώτισσας για τα χρυσά βραβεία που απέσπασαν στο διαγωνισμό Education Business Awards 2017, που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications.

Με υπερηφάνεια και χαρά σας συγχαίρω για την ικανότητα, τη δημιουργικότητα και την ευρηματικότητά σας, που αποδείξατε με τα χρυσά βραβεία που αποσπάσατε στο διαγωνισμό αφιερώνοντας χρόνο, κοπιάζοντας, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σας και ξεδιπλώνοντας τα ξεχωριστά σας ταλέντα που είμαι βέβαιη ότι θα σας ανταμείψουν στο μέλλον.

Συγχαρητήρια απευθύνω και στις οικογένειές σας που με αγάπη σας  υποστηρίζουν και σας ενθαρρύνουν να συμμετάσχετε σε τέτοιου είδους διοργανώσεις ανοίγοντας σας  ξεχωριστούς πνευματικούς ορίζοντες.

Εύχομαι να συνεχίσετε με υγεία και δύναμη να κυνηγάτε τα όνειρά σας, να διακρίνεστε και να προβάλλετε  τον τόπο μας.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version