Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπ/ρχη Πιερίας στην Νικολαϊδου και Ασουμανάκη για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας

Με χαρά και υπερηφάνεια εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ελληνικό πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών με τη σπουδαία αθλήτρια  Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και  τη Σοφία Ασουμανάκη του Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας 2016,που πραγματοποιήθηκε στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την Κατερίνα που επιβεβαιώνει την αξία της, τις εξαιρετικές της δυνατότητες και επιδόσεις, δικαιώνει τους κόπους και τις θυσίες της και μας γεμίζει αισιοδοξία για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Συγχαίρω, παράλληλα, τους προπονητές, το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την αγάπη, τη στήριξη που προσφέρουν στους αθλητές και την καθοριστική τους συμβολή στις σπουδαίες διακρίσεις.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εύχομαι στην Κατερίνα και τη Σοφία  κυρίως  υγεία, δύναμη, πάντα μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες και ανοδική πορεία, αποτελώντας πρότυπο για τη νεολαία και αναμφισβήτητα την καλύτερη προβολή  της Ελλάδας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version