Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ : ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΪΛΗ; - Έτσι για να μην ξεχνάμε

AIGINIONEWS: ΘΑΝΟΣ  ΤΖΗΜΕΡΟΣ : ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΪΛΗ; - Έτσι για να μην ξεχνάμε AIGINIONEWS: ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ : ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΪΛΗ; - Έτσι για να μην ξεχνάμε

Θυμίζω στους ψηφοφόρους πως, όπως διαπίστωσε το γερμανικό δικαστήριο που καταδίκασε τον Χριστοφοράκο, και είναι καταγεγραμμένο στη (γερμανική) δικογραφία, για ΟΛΕΣ τις δημόσιες συμβάσεις, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπαιρναν το 2% επί του τζίρου, ποσοστό το οποίο μετά το 1996 άλλαξε σε 10%! Λεφτά έδινε η SIEMENS και στον Συνασπισμό - τον πρόγονο του ΣΥΡΙΖΑ.

 Το Γερμανικό δικαστήριο κατονόμασε ως παραλήπτες της μίζας τον (τεθνεώτα) Γιάννη Βαρθολομαίο, γενικό διαχειριστή του ταμείου της ΝΔ και τον Κώστα Γείτονα, ταμία του ΠΑΣΟΚ.

Υπήρξε συνέχεια; Τιμώρησε κανέναν η "ανεξάρτητη" (εδώ γελάνε) Ελληνική Δικαιοσύνη;
Ο χρηματισμός ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - και αρκετών πολιτικών σε προσωπικό επίπεδο - υπήρξε η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ της Μεταπολίτευσης, όχι η εξαίρεση.

Αυτή την κομματική παιδεία είχε η Καϊλή, βάσει αυτής συμπεριφέρθηκε.

Ελπίζω να μην ξέχασες φορολογούμενε, ότι χρειάστηκε 20 χρόνια η Δικαιοσύνη για να βγάλει απόφαση για τη SIEMENS, ακριβώς όσα απαιτούνται για την παραγραφή του εγκλήματος.

Δεν έχουν περάσει ούτε 3 μήνες που το Εφετείο απάλλαξε τους πάντες από τις κατηγορίες! Θεωρείς ότι δεν έβαλαν το χεράκι τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σ' αυτή την απόφαση; Στην τόση καθυστέρηση;

Σκέψου, φορολογούμενε, με πόσους τρόπους πλήρωνες (και πληρώνεις) τα κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα και σου υπόσχονται να την βγάλουν από την κρίση:

1. Με την "επίσημη" και νόμιμη κρατική επιχορήγηση.
2. Με την νομότυπη δεύτερη επιχορήγηση στα κόμματα για "μορφωτικούς σκοπούς".
3. Με τη μισθοδοσία αποσπασμένων και μετακλητών υπαλλήλων στα κομματικά γραφεία.
4. Με τη μισθοδοσία μη αναγκαίων Δημοσίων Υπαλλήλων που τα κόμματα προσλαμβάνουν για να χτίσουν και να διατηρήσουν εκλογική πελατεία.
5. Με την υπερτιμολόγηση δημοσίων έργων ώστε να μπορεί να βγει η μίζα.
6. Με το φέσωμα κρατικών εταιρειών - που κι αυτό εσύ το πλήρωσες - που κουβαλούσαν τους ψηφοφόρους των κομμάτων.
7. Με την επιβάρυνση του κόστους προϊόντων και υπηρεσιών που προέρχονται από εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, οι οποίες πρέπει να πληρώνουν τα κόμματα για να έχουν την υποστήριξή τους και να συνεχίζουν τη λειτουργία τους.
8. Με τις σκανδαλώδεις φορολογικές απαλλαγές που δίνει στο σύστημα στους "ημέτερους" τις οποίες καλείσαι εσύ να καλύψεις.
9. Με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών στην "τρύπα" των οποίων περιλαμβάνονται και τα 800 εκατομμύρια που χρωστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Σκέψου, φορολογούμενε, ότι εσύ νομιμοποιείς, με την ψήφο σου, την κλοπή εις βάρος σου.
Εσύ νομιμοποιείς τη γενικευμένη διαφθορά.
Εσύ αποδέχεσαι την κατευθυνόμενη Δικαιοσύνη.

Αν επικροτείς τη λειτουργία της Βελγικής Δικαιοσύνης, εσύ ευθύνεσαι για το ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα παρόμοια λειτουργία και παρόμοια Δικαιοσύνη.

Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις επιλογές;

Η ΕΘΝΙΚΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ έχει ένα παράθυρο ευκαιρίας στις επόμενες εκλογές να μπει στη Βουλή και να ανοίξει τα παράθυρα του μουχλιασμένου πολιτικού συστήματος για να μπει καθαρός αέρας.
Ψήφισε, επιτέλους, κάποιους που θεωρούν την ηθική συμφέρουσα για μια κοινωνία.
Που θέλουν να φτιάξουν κανόνες και θεσμούς.

Νόμους που να τηρούνται. Ποινές που να επιβάλλονται.
 

Thanos Tzimeros

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version