Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο Χρήστος Τζιουβάρας για την ΕΒΕΠ-ΚΜ 2022

AIGINIONEWS: Ο Χρήστος Τζιουβάρας για την ΕΒΕΠ-ΚΜ 2022 AIGINIONEWS: Ο Χρήστος Τζιουβάρας για την ΕΒΕΠ-ΚΜ 2022

Σε όλους του εκθέτες της φετινής ΕΒΕΠ-ΚΜ, τις μικρές, τις πολύ μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής μας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και τελικά την αντοχή που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια των συνεχιζόμενων κρίσεων ώστε να σταθούνε όρθιες.

 Ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας και εκ μέρους της Περιφερειακής Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», είμαστε πάντα δίπλα σας.

 

Η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με

την Εμποροπανήγυρη Αιγινίου και

την Γιορτή Αγρότη Καρίτσας αποτελούν τα εκθεσιακά γεγονότα του Νομού μας.

 

Η ΕΒΕΠ-ΚΜ, που έχει έναν πιο κεντρικό ρόλο, είναι ένας σχετικά νέος θεσμός και ως τέτοιος πρέπει να εξελιχθεί, να κρατήσει και να ενισχύσει το ενδιαφέρον της τοπικής αγοράς και κοινωνίας.

Κάθε Σεπτέμβριο, εκτός από μία έκθεση της παραγωγής του Νομού μας και της ευρύτερης περιοχής, μπορεί να αποτελεί και ένα τοπικό και περιφερειακό forum.

Έναν χώρο όπου οι εκπρόσωποι της τοπικής αγοράς θα συναντιούνται με τους τοπικούς πολιτικούς εκπροσώπους και που όλοι μαζί θα θέτουμε στόχους για την αγορά και την παραγωγή στην περιοχή μας, και βέβαια που θα εξετάζουμε κατά πόσο πετύχαμε αυτούς που είχαμε ήδη θέσει.

Η ΕΒΕΠ-ΚΜ μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό γεγονός για την Νομό αλλά και την Περιφέρειά μας με δεδομένη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη, και αξίζει την προσπάθεια και το ενδιαφέρον μας.

 

Χρήστος Τζιουβάρας,

Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας – «Πράξεις για τη Μακεδονία» & Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Κ.Μ.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version