Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ : ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

AIGINIONEWS: ΜΑΡΙΑ  ΜΙΧΟΥ : ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ AIGINIONEWS: ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ : ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητές και αγαπητοί υποψήφιοι.
Τούτες τις ημέρες που θα ζήσετε τη διαδικασία και τη μοναδική εμπειρία των Πανελλαδικών εξετάσεων, σας απευθύνω τις προσωπικές μου ευχές για καλή επιτυχία.

 Ήλθε η ώρα που θα ανταμειφθούν οι κόποι και οι προσπάθειες σας, η ώρα της αξιολόγησης των γνώσεων που αποκομίσατε στο σχολικό περιβάλλον, η στιγμή των επαγγελματικών σας επιλογών.
Αναμφίβολα οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των μαθητικών σας χρόνων και πλέον οι ορίζοντές σας περνούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συνάμα με την ενηλικίωση σας.
Λογικό και εύλογο είναι να διέπεστε από την αγωνία για την έκβαση της προσπάθειάς σας. Προχωράτε όμως προς την επιτυχία, οπλισμένοι με τα εχέγγυα που αποκομίσατε από τη μαθησιακή φροντίδα των εκπαιδευτικών, καθώς και με την υποστήριξη των γονιών, συγγενών και φίλων σας.
Διανύσατε ένα μαραθώνιο μελέτης για την απόκτηση των κατάλληλων γνώσεων, δεξιοτήτων και εφοδίων που σας πρόσφεραν οι δύο πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, με την σκέψη σας να είναι τούτες τις ώρες στη ρήση του ποιητή Μένανδρου: «Βακτηρία εστί παιδεία βίου». Ότι, η μόρφωση είναι στήριγμα της ζωής.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ
Πρ. Βουλευτής Πιερίας


 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version