Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ελισσάβετ Σκούφα :ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

AIGINIONEWS:Ελισσάβετ Σκούφα :ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ AIGINIONEWS:Ελισσάβετ Σκούφα :ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Μήνυμα της βουλεύτριας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα για τις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.

Ευχαριστώ θερμά από καρδιάς όσους συντρόφους και συντρόφισσες με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους στις εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή μελών στην Κ.Ε αλλά και Προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και με εξέλεξαν στο ανώτερο κομματικό όργανο. Η τεράστια συμμετοχή πολιτών απέδειξε ότι η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα ήταν απόλυτα σωστή.
Να δώσω συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου, σε όσους εκλέχθηκαν αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν.
Η Πιερία πλέον θα έχει 3 μέλη στην νέα ΚΕ και από την μεριά μου και με την συνεργασία τους, θα φροντίσουμε όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι πρώτο κόμμα στην Ελλάδα, αλλά και στην Πιερία.
Από την πλευρά μου ως βουλεύτρια, παράλληλα με τα νέα μου κομματικά καθήκοντα, θα συνεχίσω να προωθώ και να στηρίζω τα συλλογικά και κοινωνικά αιτήματα στην Πιερία στη βουλή με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και διάθεση.
Μοναδικός και κοινός μας στόχος άλλωστε, είναι η ανατροπή της σημερινής νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης, που τόσα δεινά συσώρευσε στον τόπο και τους πολίτες. Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι η αυριανή κυβέρνηση του τόπου θα είναι σε προοδευτική κατεύθυνση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της χώρας μου, οι εκατοντάδες χιλιάδες νέων μελών, αλλά και πολλοί και πολλές περισσότεροι, θα είναι την επαύριο κυρίαρχοι παντού!

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version