Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εύα Καϊλή η κάλπικη λαμπερή εικόνα της πιο σάπιας σαπίλας

AIGINIONEWS:Εύα Καϊλή η κάλπικη λαμπερή εικόνα της πιο σάπιας σαπίλας AIGINIONEWS:Εύα Καϊλή η κάλπικη λαμπερή εικόνα της πιο σάπιας σαπίλας

Εκείνο που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι πως στην περίπτωση της Καϊλή, το "τεκμήριο της αθωότητας" έχει πάει περίπατο, όχι τώρα, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με την Wikipedia, στο "απάνθισμα" των δραστηριοτήτων της ευρωβουλευτού - και Αντιπροέδρου, παρακαλώ, του Ευρωκοινοβουλίου - Εύας Καϊλή, συγκαταλέγονται τα κάτωθι "πειστήρια":
- Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας και του τμήματος επιστήμης και μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Ευρωκοινοβούλιο.
- Ως μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας, είναι εισηγήτρια για Blockchain, DLTs και AI για το S&D (σ.σ. πρόκειται για θέματα "αιχμής" της λεγόμενης "Ψηφιακής Εποχής")
- Είναι ιδρύτρια του Future Forum (σ.σ. ενός "ευαγούς" ιδρύματος, που αυτοδιαφημίζεται ως φορέας που εξοπλίζει τους "ηγέτες" να οδηγήσουν τον "μετασχηματισμό στην εργασία" - με πρότυπο απ' ό,τι φαίνεται τον εργασιακό παράδεισο του Κατάρ).
- Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις της Ευρωβουλής με το ΝΑΤΟ (σώπα...)
- Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Και, αν έχεις το θεό σου:
- Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση καταγγελόμενων παραβιάσεων και περιπτώσεων κακοδιοίκησης κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας της Ε.Ε., σε σχέση με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τη φοροαποφυγή και τη φοροδιαφυγή...
Διακρίθηκε, συνεχίζει η Wikipedia, το 2018 ως Ευρωβουλευτής της Χρονιάς για την Ψηφιακή Εποχή, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα, που επίσης κάθε χρόνο ήταν ανάμεσα στην λίστα των 50 καλύτερων ευρωβουλευτών (αλίμονο).
Στις ευρωεκλογές του 2019, 145.560 συμπολίτες μας, την επέλεξαν από τη λίστα του ΚΙΝ.ΑΛ. για να την ξαναστείλουν στην ευρωβουλή, γιατί ήταν, άλλωστε, πολύ πετυχημένη... Και ιδιαιτέρως προβεβλημένη, θα προσθέταμε.
Η ίδια, λίγους μήνες πριν, τον περασμένο Ιούλιο, στο Mega, δήλωνε πως ήταν "επιφορτισμένη" (και) στην Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για την Κυβερνοασφάλεια. Έψαχνε, λέει, χορηγούς για να χρηματοδοτήσουν την "ασφάλεια των επικοινωνιών" για τους Ευρωπαίους πολίτες (αυτό με τις χορηγίες πρέπει να το είχε χούι, παλαιόθεν, η κυρία). "Ανησυχούσε" δε ότι και αυτή παρακολουθείτο, ειδικώς στα ταξίδια της στην "Αραβική χερσόνησο" ... Πρόκειται για μια από τις συνεντεύξεις της εκείνων των ημερών, για τις οποίες το Μαξίμου έτριβε τα χέρια του, γιατί "συνέπεσαν" - και την υπονόμευαν ευθέως βέβαια - με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς του Νίκου Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για τις υποκλοπές.

Τώρα θυμήθηκε ο Ανδρουλάκης ότι η Καϊλή είναι "Δούρειος Ίππος".

Μιλάμε για άτομο "δικτυωμένο" απ' τα νύχια ως την κορφή με όλα τα κέντρα και τα παράκεντρα.
 

Ας του θυμίσουμε λοιπόν - επειδή, ως γνωστόν, συγκαταλέγομαι μεταξύ των "ελεφάντων" και δεν ξεχνάω τίποτε - τη δράση της Καϊλή απέναντι σ' έναν άλλο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ως βουλευτίνας στην ελληνική βουλή τότε, στα τέλη του 2011.

Ήταν ένα ταξίδι του ΓΑΠ στις Κάνες, όπου ενώπιον της μαντάμ Μέρκελ και του Σαρκοζί - που είχε ανέβει στο σκαμπό για να του ρίξει σφαλιάρα - κάτι ψέλλισε ο κακομοίρης ο ΓΑΠ για Δημοψήφισμα.

Πριν προκάμει ο Γιωργάκης να κατέβει απ' το αεροπλάνο, πάλι "κατά σύμπτωση", η Καϊλή, ως μπροστινή τότε του Μπένι και λαγός της κυβέρνησης Παπαδήμου, του 'στειλε μια "ανοιχτή επιστολή", όπου του έγραφε στα ίσια "ή παραιτείσαι ή θα σε ρίξω εγώ".
 

Ποιος ξέρει ποια πανίσχυρα λόμπι, απ' αυτά που επισήμως εδρεύουν στις Βρυξέλλες και ημι-επισήμως εκπροσωπούνται σε όλες - πλην κομμουνιστών - τις πτέρυγες της ευρωβουλής και του ευρω-διευθυντηρίου, αλληλοδιαπλέκονται και κονταροχτυπιούνται στην τωρινή βρόμικη ιστορία της Καϊλή και των συνεργών της που τα παίρνανε απ' το Κατάρ.

Συνεργών και "συντρόφων" της, να επισημάνουμε, από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία των "συνδικάτων" της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας και άλλων αστέρων διαφόρων Μ.Κ.Ο. των human rights.
Ποιος ξέρει ποιων μυστικών υπηρεσιών και ποιων συμφερόντων ήταν μπροστινή η Καϊλή, όταν προωθούσε το Κατάρ ως στρατηγικό συνεργάτη στην "ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης".
Εκείνο που ξέρουμε όμως με βεβαιότητα είναι πως στην περίπτωση της Καϊλή, το "τεκμήριο της αθωότητας" έχει πάει περίπατο, όχι τώρα, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.
Η "σεμνή" φοιτητριούλα της Αρχιτεκτονικής που "προωθούσε" ο άλλος αστέρας ο Βούγιας (ύστερα ο Λοβέρδος, ο Βενιζέλος και πάει εφεξής σχοινί κορδόνι η "προώθηση") και μετέπειτα ευσταλής παρουσιάστρια ειδήσεων, που έκανε τα ρεπό τα σαββατοκύριακα στο Mega, μέχρι και σήμερα - "κρατούμενη των αρχών" των Βρυξελλών πλέον -, έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα μέσα στις "γκρίζες ζώνες" αυτού του συστήματος. Των πιο βρόμικων μηχανισμών του μάλιστα.

 

Η Καϊλή δεν είναι απλώς μια "γλάστρα" που παρεπιδημεί στις παρυφές αυτού του συστήματος, είναι μια περίπτωση inside story, που σε κρίσιμες μάλιστα στιγμές έχει επιστρατευθεί για ιδιαιτέρως διακεκριμμένες αποστολές.

 

Είναι η κάλπικη "λαμπερή εικόνα" της πιο σάπιας σαπίλας του και γι' αυτό μία από τις πιο χαρακτηριστικές ενσαρκώσεις του.
 

Δεν είναι μια "παρέκκλιση" διαφθοράς, είναι η κανονική κανονικότητα αυτού του συστήματος και των μηχανισμών της Ε.Ε., τους οποίους έχει παραπάνω από ευδοκίμως υπηρετήσει.
 

ΠΗΓΗ - Βαγγέλης Αντωνίου
 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved