Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΠΟΨΕ..ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ- Φεστιβάλ Ολύμπου Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 στις 9μμ - αρχαίο θέατρο του Δίου

  Μία ακόμα αξιόλογη συναυλία φιλοξενεί το 44ο Φεστιβάλ Ολύμπου. Η γνωστή καλλιτέχνιδα Μελίνα Ασλανίδου, η πρέσβειρα του Ολύμπου με την ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, θα τραγουδήσει για το Πιερικό και όχι μόνο κοινό την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ, στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

  Η συναυλία τιτλοφορείται «4 κύκλοι». Και αυτό γιατί  περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή, λαϊκά του πενήντα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναίικα.

  Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου μας συστήθηκε με το τραγούδι του Μίμη Πλέσσα,  «Τι σου έκανα και πίνεις» το 2001 και αγαπήθηκε από το κοινό για την γλυκιά και ήπια χροιά της φωνής της. Ανήκει στο νέο ρεύμα των τραγουδιστών που θέλουν με την μουσική και τα τραγούδια τους να αγγίξουν το κοινό και να αφήσουν το στίγμα τους στο μουσικό στερέωμα.

  Η μουσική διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ζωή της και φαινόταν από πολύ νωρίς πως θα την κέρδιζε το τραγούδι. Όταν ήταν μικρή στο σχολείο συμμετείχε στην χορωδία και τα ερεθίσματα της ήταν η βυζαντινή μουσική, παραδοσιακά τραγούδια από την Θράκη και μουσικές του Πόντου.

  Από το 2000 μέχρι το 2002 η Ασλανίδου ανήκε στο συγκρότημα οι Απέναντι. Το 2001 κυκλοφορούν το single «Το παρελθόν θυμήθηκα» που περιείχε  την μεγάλη επιτυχία, που την έκανε γνωστή στο ευρύτερο κοινό, Τι σου έκανα και πίνεις. Το 2002 το συγκρότημα διαλύεται και από το 2003 η Μελίνα Ασλανίδου ακολουθεί solo καριέρα.

  Στο δυναμικό της έχει δύο προσωπικά album, το ένα κυκλοφόρησε το 2003 με τίτλο “Το πέρασμα” και το δεύτερο “Παιχνίδι είναι” το 2005. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες ( Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μπάσης, Αντώνης Ρέμος, Αντώνης Βαρδής, Στέφανος Κορκολής, Γιάννης Κότσιρας κ.α.)

  Γνωστά τραγούδια  που αγάπησε το κοινό και υποστήριξε είναι τα: Δεν έχω διεύθυνση, Καλοκαίρι αγκαλιά μου, Πριγκιπέσσα και τι σου έκανα και πίνεις .

  Στο μουσικό αυτό ταξίδι δύο νέα παιδιά μαζί της, που αναδείχτηκαν στο φετινό “The voice”, ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης και ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης.

  Μαζί της επί σκηνής:
Μανόλης Ανδρουλιδάκης: κιθάρες, ενορχήστρωση
Ανδρέας Καραντίνης: μπουζούκι
Μιχάλης Παπαδάκης: πιάνο
Λεωνίδας Κυρίδης: μπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης: κρουστά

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version