Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

44 Φεστιβάλ Ολύμπου: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ «ΑΧΑΡΝΗΣ»

Μία από τις ωραιότερες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού απόλαυσαν οι θεατές που κατέκλυσαν το Αρχαίο Θέατρο Δίου το Σαββατόβραδο της πρώτης μέρας του Αυγούστου 2015.

  Οι «ΑΧΑΡΝΗΣ» η Αριστοφανική κωμωδία που είναι το πρώτο σωζόμενο έργο του ποιητή, παρουσιάστηκε από το σύνολο των θαυμάσιων ηθοποιών με στοιχεία της κλασσικής Αθηναϊκής περιόδου συνδυασμένα με αντίστοιχα επίκαιρα του σήμερα.

  Το πολυπληθές κοινό που χειροκρότησε και επιβράβευσε τους συντελεστές της παράστασης, απέδειξε με την παρουσία του ότι στον τόπο μας ο πολιτισμός δεν επηρεάζεται από τις όποιες κρίσεις. Μπορεί, ξεπερνά και υπερβαίνει.

   Με το τέλος της θεατρικής παράστασης ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος συνοδευμένος από τη γενική γραμματέα Μαρίκα Φωτοπούλου,  επισκέφθηκαν τους ηθοποιούς, τους συνεχάρησαν και επέδωσαν στον πρωταγωνιστή Βασίλη Χαραλαμπόπουλο το λεύκωμα των 40 χρόνων Φεστιβάλ Ολύμπου.

  Ο κ. Χαραλαμπόπουλος εκφράζοντας τις προσωπικές του ευχαριστίες καθώς και των συνεργατών του για την επιβράβευση του Πιερικού και όχι κοινού, επισήμανε: «Η αποψινή βραδιά για εμένα έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί σε αυτό το θέατρο πριν δώδεκα χρόνια πρωτόπαιξα με το Κ.Θ.Β.Ε. τους Βάτραχους του Αριστοφάνη. Είναι μια ευχάριστη προσωπική στιγμή. Παρακαλώ να δεχθείτε τα συγχαρητήρια όλων μας γιατί αγωνίζεσθε να κρατηθεί ψηλά ο θεσμός του Φεστιβάλ Ολύμπου και να αναδεικνύεται με τον αρμόζοντα σεβασμό αυτό το υπέροχο θέατρο του Δίου.» 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version