Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών συμβάλει στην δημιουργία ασφαλούς παιδικής χαράς στα Καταφυγιώτικα.

Μετά από πολύ σκέψη και συζητήσεις ο σύλλογός μας πήρε την απόφαση, μετά από συνεννόηση με τον δήμο Κατερίνης, να συνδράμει με της δικές του δυνάμεις στην αποπεράτωση της παιδικής χαράς που βρίσκεται απέναντι από το κτήριο της, στο πάρκο του συνοικισμού η οποία όπως και οι υπόλοιπες σχεδόν σ’ όλη την Ελλάδα, έχει κριθεί ακατάλληλη για χρήση εδώ και καιρό.

Την  Τρίτη 09 06 2015 έγινε η αποδοχή από την οικονομική επιτροπή του δήμου Κατερίνης της δωρεάς της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών.

Η δωρεά αφορά την αγορά οργάνων-παιχνιδιών για την παιδική χαρά του πάρκου του συνοικισμού.

Η πρόεδρος της επιτροπής κυρία Πόπη Τζουμέρκα – Μπατάλα ευχαρίστησε τη Μ.Ε.Κ. για αυτή της την ενέργεια και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό ο πολίτης να συμπαραστέκεται στην πολιτεία όπου μπορεί, αλλά και αυτή από τη μεριά της να προσπαθεί για ό,τι καλύτερο.

Ο πρόεδρος της ΜΕΚ, κύριος Καραλέκας Γεώργιος, τόνισε ότι σ΄ αυτό το χώρο έπαιζε ο ίδιος σαν παιδί αλλά και τα περισσότερα μέλη του συλλόγου και δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι. Γι’ αυτό πήραν την απόφαση να συνδράμουν στη δημιουργία μιας ασφαλούς παιδικής χαράς όπου θα παίζουν τα παιδιά του συνοικισμού και όχι μόνο.

Η Μ.Ε.Κ. ως πολιτιστικός σύλλογος δεν έχει ως κύριο μέλημά της μόνο το χορό και το τραγούδι αλλά και τη μόρφωση, την ψυχαγωγία και τη διαπαιδαγώγηση των νέων μελών της γι’ αυτό έχει ξεκινήσει μαθήματα θεατρικής αγωγής και για πρώτη φορά στην Κατερίνη ρομποτικής . Τέλος, η πράξη αυτή είναι και ανταποδοτική στον ιστό της πόλης, η οποία όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τη Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών.

Τα όργανα -παιχνίδια της παιδικής χαράς θα είναι στην Κατερίνη στις 16 Ιουνίου 2015 και θα αρχίσει η τοποθέτησή τους άμεσα.


Το ΔΣ της Μ.Ε.Κ

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version