Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου "αδειάζει" τους Ευρωπαίους ηγέτες για τη στάση τους απέναντι στην Ελλάδα

 "Ορισμένοι αρχηγοί κρατών καλύπτουν τα πρόσωπά τους μεταθέτοντας το δικό τους έργο σε εμπειρογνώμονες των θεσμών"

Κριτική σε όσους ηγέτες της Ευρωζώνης πετάνε το μπαλάκι σε εμπειρογνώμονες των θεσμών και τους υπουργούς Οικονομικών ασκεί ο Βέλγος πρωθυπουργός  Σαρλ Μισέλ.

"Ο Σαρλ Μισέλ ψέγει όσους καλύπτουν τα πρόσωπά τους και αρνούνται τις πολιτικές αποφάσεις" σημειώνει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga αναφερόμενο στις δηλώσεις του, σχετικά με την Ελλάδα.

"Δεν είμαι ευτυχής που βλέπω ότι κάποιοι ηγέτες καλύπτουν τα πρόσωπά τους" αναθέτοντας τις συζητήσεις για την Ελλάδα σε εμπειρογνώμονες και στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Βελγίου υπογραμμίζοντας στη συνέχεια τα εξής: "Είμαστε κοντά στον κίνδυνο να εκδηλωθούν σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα. Οι τεχνικές διαδικασίες ήταν πολύ σημαντικές για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας, αλλά δεν είμαι χαρούμενος που ορισμένοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων καλύπτουν τα πρόσωπά τους μεταθέτοντας το δικό τους έργο σε εμπειρογνώμονες των θεσμών και στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης. Εγώ ήμουν έτοιμος να λάβω πολιτικές αποφάσεις", δήλωσε ο επικεφαλής της βελγικής κυβέρνησης.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version