Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαγειρική

Το απόλυτο πασχαλινό γλύκισμα γίνεται ακόμη πιο λαχταριστό όταν του προσθέτετε μέσα και σταγόνες σοκολάτας. 

Διαβάστε περισσότερα...

 Σάββατο του Λαζάρου και ετοιμαστείτε για να φτιάξετε τα παραδοσιακά ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ!! 

Διαβάστε περισσότερα...

Μπόλικος δυόσμος, κρεμμύδι, ψωμί μουλιασμένο σε γάλα, αλλά και στραγγιστό γιαούρτι και λίγο ξίδι είναι τα μυστικά του καλού κεφτέ.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν είναι ακριβώς ρωσική: απλώς ο βέλγος σεφ Lucien Olivier την σέρβιρε στο χλιδάτο εστιατόριο της Μόσχας, L'Ermitage, και την έκανε διάσημη. Είναι πιο γνωστή ως Oliver salad 

Διαβάστε περισσότερα...

Η αξία αυτού του πιλαφιού είναι να το φάτε ζεστό, μόλις βγει από την κατσαρόλα.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version