Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαγειρική

Μπόλικος δυόσμος, κρεμμύδι, ψωμί μουλιασμένο σε γάλα, αλλά και στραγγιστό γιαούρτι και λίγο ξίδι είναι τα μυστικά του καλού κεφτέ.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν είναι ακριβώς ρωσική: απλώς ο βέλγος σεφ Lucien Olivier την σέρβιρε στο χλιδάτο εστιατόριο της Μόσχας, L'Ermitage, και την έκανε διάσημη. Είναι πιο γνωστή ως Oliver salad 

Διαβάστε περισσότερα...

Η αξία αυτού του πιλαφιού είναι να το φάτε ζεστό, μόλις βγει από την κατσαρόλα.

Διαβάστε περισσότερα...

Pιζότο με θαλασσινά. Ένα νηστίσιμο φαγητό με ένα υπέροχο, εύγευστο ριζότο , αφού η γεύση της γαρίδας είναι πάντα ακαταμάχητη. Nόστιμο χορταστικό γεύμα για όλη την οικογένεια.  Δοκιμάστε το.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο χοιρινός λαιμός ταιριάζει εκπληκτικά με το γλυκό κρασί πόρτο. 

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved | Ανάπτυξη: LEONweb

Top Desktop version